Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Δ.Α.Σ. Δραπετσώνα :1 - 3 (Παγκορασίδες)

Στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος των παγκορασίδων η ομάδα μας έχασε από την αντίστοιχη της Δραπετσώνας με σκορ 1-3.  Ήταν ένας καλός αγώνας με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Δραπετσώνα κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα.
Θα πρέπει όμως να σταθούμε σε κάποια σημεία τα οποία μπορεί να μην έχουν σημασία όσον αφορά το συγκεκριμένο αγώνα αλλά σίγουρα έχουν σημασία για μέλλον της ομάδας όχι μόνο των παγκορασίδων αλλά και των άλλων τμημάτων.
Τα παιδιά αυτά, εάν εξαιρέσουμε την αρχηγό της ομάδας, δεν έχουν καμία άλλη επίσημη αγωνιστική εμπειρία. Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας και από ότι φάνηκε κατά γενική ομολογία τα κατάφεραν αρκετά καλά.
Οι ηλικίες, η όρεξη και το πάθος των παιδιών, μας επιτρέπουν την αισιοδοξία ότι τόσο η ομάδα των κορασίδων όσο και η γυναικεία ομάδα αργότερα θα στελεχωθούν από καλές παίκτριες και το σημαντικότερο, οι παίκτριες αυτές θα βγουν από τις ακαδημίες μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Τελειώνοντας ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή μας γιατί σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να φτιάξει μία ομάδα η οποία έχει πολύ καλά στοιχεία του βόλεϋ στο παιχνίδι της.



 

 
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.