Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Ένωση Ιλίου : 3 - 2



Σε αγώνα θρίλερ που διεξήχθη  στο κλειστό του Ρέντη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη της Ένωσης Ιλίου με 3-2 (13-25, 20-25, 26-24, 25-18, 15-10).
Ένας αγώνας που τα είχε όλα. Ανατροπές, φανταστικές φάσεις από το δεύτερο σετ και μετά, (γιατί μέχρι τότε η φιλοξενούμενη ομάδα κυριαρχούσε σε όλους τους τομείς) πείσμα και θέληση, πολύ θέληση για την νίκη.
Όπως γνωρίζετε όσοι ασχολείστε με αυτό το άθλημα, η ψυχολογία είναι ο Νο1 παράγοντας και ως γνωστόν, ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Αυτό συνέβη για μία  ακόμα φορά με τις αθλήτριες μας. Από το τρίτο σετ και μετά και αφού δεν "σκοτώθηκαν" γίνανε τόσο δυνατές που φάνταζε να τρώνε σίδερα. Όλα τα κορίτσια  μας, ανεξάρτητα εάν ήταν μέσα στο γήπεδο ή στον πάγκο, παλεύανε σαν μια γροθιά. Ανατρέψανε κάθε λογική,  εάν στον αθλητισμό υφίσταται αυτός ο όρος. 
Συγχαρητήρια σε όλες. Ήσασταν αυτό που φανταζόμαστε. Εκφραστές των ονείρων μας, και των προσδοκιών μας. Τέτοια εμφάνιση είχαμε να  δούμε από τον νικηφόρο αγώνα για την  παραμονή μας στην Α' κατηγορία στις  06/04/2011 απέναντι τότε στην Ευρυάλη. Απλά, πρέπει να κατανοήσετε κάποτε, ποιες είναι οι δυνατότητες σας, να μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί αυτό κάνατε όταν για δύο σετ δεν υπήρχατε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και να αποκτήσετε ωριμότητα και σταθερότητα.
Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, τον προπονητή μας κ. Μενδρινό. Γιώργο σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας.
  
Σημείωση: όπως γρήγορα θέλετε να ξεχνιέται μια κακή εμφάνιση, άλλο τόσο γρήγορα πρέπει να αφήσετε πίσω σας την μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλατε, και μπράβο σας, και να συνεχίσετε με συνέπεια προς την δυσκολότερη κατεύθυνση της καθιέρωσης σας σε αυτά τα επίπεδα. 

Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και ΔΕΝ είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Σχεδόν άριστη η διαιτησία των κκ. Κατσούλη, Γιατράκου και Σαράφογλου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Κολυάρδου Ο., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ., Νικολάκη Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.