Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο. Πορφύρας (Παγκορασίδες)



           Την Κυριακή 13-1-2013 το απόγευμα διεξήχθη ο φιλικός αγώνας των παγκορασίδων μας με τις παγκορασίδες του Α.Ο. Πορφύρα. Το σχόλιο που θέλουμε να κάνουμε για το συγκεκριμένο αγώνα δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα ή με  τις αγωνιστικές δυνατότητες της κάθε ομάδας.

Έχει να κάνει μόνο με την προσπάθεια των παιδιών.

Δεν ξέρουμε αν μπορούν όλοι να κατανοήσουν την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά την ώρα που βρίσκονται στο γήπεδο, από την ώρα της προσέλευσης τους την στιγμή της προσπάθειας τους, μέχρι και την στιγμή της αποχώρησης τους.
Παιδιά που μέχρι πριν από μερικούς μήνες ξεκινούσαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του βόλεϊ, όπως τα νήπια όταν προσπαθούν  να μπουσουλήσουν  και να καταφέρουν να περπατήσουν χωρίς να πέφτουν. Παιδιά που προσπαθούν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να εμψυχώνει το ένα το άλλο στην άσχημη αγωνιστικά στιγμή τους, όπως τα μωρά όταν προσπαθούν να σου δώσουν να καταλάβεις στην δική τους διάλεκτο τι θέλουν, τι ζητάνε.
Να τα βλέπεις δειλά, δειλά, μέρα με την μέρα να βελτιώνονται να προοδεύουν και να φτάνουν στο σημείο να αποτελούν αγωνιστικό σύνολο με αθλητική νοοτροπία, να θέτουν στόχους και να αναζητούν την δική τους διάκριση.
Αυτές οι εικόνες αποτελούν το μεγαλείο του αθλητισμού και σε γεμίζουν με δύναμη και όρεξη να συνεχίζεις να προσπαθείς και να προσφέρεις.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων. Συνεχίστε να προσπαθείτε, να δουλεύετε για να μπορείτε κάποια στιγμή να απολαύσετε τους κόπους σας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους ανθρώπους του Α.Ο. Πορφύρα για την άψογη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα μας και για την πρόσκληση τους να δώσουμε το Σάββατο 19/01/2013 στο γήπεδο τους το επόμενο μας φιλικό αγώνα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.