Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ίκαρος Καλλιθέας - Α.Ε. Ρέντη: 2 - 3

Καλή χρονιά σε όλες τις φίλες και φίλους της ομάδας μας, με υγεία, ευημερία και ο καινούργιος χρόνος να κυλήσει με κουράγιο και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια.
Χθες, 9/1/2013 ξεκίνησε και πάλι μετά την διακοπή των εορτών η αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Γυναικών.
Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε συνθήκες ψύξης έως συντήρησης (θερμοκρασίας εννοούμε) στο κατά τα άλλα πολύ καλό γήπεδο του Έσπερου.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας στο πρώτο σετ ξεκίνησε νωθρά, μουδιασμένα, με πολλά λάθη τα οποία σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του αντιπάλου δεν άφησαν περιθώρια διεκδίκησης του σετ (25-16).
Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας συνήλθε, (ίσως προβλημάτισε και τις ίδιες τις παίκτριες ο τρόπος που χάθηκε το 1ο σετ) και σε συνδυασμό με κάποιες εσωτερικές αλλαγές από τον προπονητή μας, βελτιωθήκαμε στον τομέα του μπλοκ και της επίθεσης με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το σετ με 17-25.
Στα παραπάνω χαρακτηριστικά, λόγω πλέον και της ψυχολογικής ανάτασης προστέθηκε και η πολύ καλή απόδοση στην άμυνα στοιχείο που στο τρίτο σετ και κυρίως στο τέλος του ήταν καταλυτικό για την επικράτηση του από την μεριά της ομάδας μας με 22-25.
Το τέταρτο σετ κυλούσε στο ίδιο μοτίβο έως το 15-20 υπέρ της ομάδας μας. Στο σημείο εκείνο είτε λόγω αδικαιολόγητου εφησυχασμού, είτε λόγω επιπολαιότητας, συνεχόμενα λάθη υπό την πίεση του αντιπάλου ανέτρεψαν το σκηνικό με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ 26-24.
Στο 5ο σετ πιο δυναμικά και πιο αποφασιστικά οι παίκτριες μας κατάφεραν να υπερισχύσουν του αντιπάλου με 9-15.
'Όπως γίνεται κατανοητό διεξήχθη ένας πολύ ωραίος αγώνας διάρκειας δυόμισι περίπου ωρών και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν με τέτοιες συνθήκες παγωνιάς.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες και τον προπονητή του Ίκαρου Καλλιθέας κ. Πανταζή Γιώργο για την υποδειγματική φιλοξενία τους.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, από τέτοιες συμπεριφορές να διδάσκονται όλοι, έτσι ώστε να τις ανταποδίδουν όταν φιλοξενούν εκείνοι.
 Πολύ καλή η διαιτησία των κκ. Τρύπα, Παπαδοσιάννη και Κουβέλη.

Α.Ε.Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ., Νικολάκη Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.