Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ

Οι διαιτητές θέλουν τα δεδουλευμένα από το 2006, και θα τα πάρουν είτε με δόσεις είτε όλα μαζί και καλά θα κάνουν. Τα οδοιπορικά (εθνικές κατηγορίες) των ομάδων από το 2006 πότε θα τα πάρουμε; Η ΕΟΠΕ ζητάει από τα σωματεία να βρουν λεφτά και για τους διαιτητές από την τσέπη τους η από χορηγούς ενώ η ίδια περιμένει λεφτά από το κράτος. Ωραία διαχείριση.
Βλέπεται χωρίς διαιτητή πρωτάθλημα επίσημα δεν γίνεται ενώ χωρίς ομάδα η ομάδες πρωταθλήματα γίνονται γατί υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν χρήματα και επωφελούνται της κατάστασης.
Α και κάτι τελευταίο, όλοι στους μισθούς μας και στις συντάξεις έχουμε μείωση 40% και πάνω (το 90% αυτών που διοικούν ομάδες), οι διαιτητές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς γιατί να έχουν μείωση (τοπικά πρωταθλήματα) 20% μόνο, εκτός και εάν θέλει 17-15 ευρώ για να διανύσει αποστάσεις (πήγαινε-έλα) μικρότερες των 20-30 χιλιομέτρων εκτός μιας άντε δυο εξαιρέσεων.
Είμαι σίγουρος ότι έχω δίκιο και το ξέρετε αλλά για εσάς όλους τους απέναντι πάλι κακός θα είμαι γιατί τα λέω.

2 σχόλια:

  1. ποιός είπε ότι θα τα πάρουν οι διαιτητές τα λεφτά του 2006? Δυστυχώς θα τα κλάψουν τα λεφτά μέχρι και τα περσινά και οι ομάδες και οι διαιτητές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.