Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΠΕ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΌΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α2 ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;

Πολύ καλά τα είπε ο …πρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωστής Ψαρουδάκης, «λεφτά δεν υπάρχουν» και ζήτησε ουσιαστικά να πληρώσουν τους διαιτητές και τις μετακινήσεις τα σωματεία. Αν όμως υπάρξει ομόφωνη απόφαση των σωματείων , ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους διαιτητές, τι θα κάνει η ΕΟΠΕ; θα τους μηδενίσει όλους;
Ο τύποις πρόεδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης απουσίασε ακόμη μια φορά από τα δύσκολα, αλλά αργότερα πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κόρινθο και επιβεβαίωσε όλους αυτούς που λένε ότι κουμάντο κάνει ο Ψαρουδάκης και βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.
Η ΕΟΠΕ όμως όφειλε να βρει χορηγούς για να πληρώσει κάποια έξοδα των πρωταθλημάτων και να μη τα μετακυλήσει στα δύσμοιρα σωματεία. Αν όλα τα σωματεία απαντήσουν ότι δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τους διαιτητές θα βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο της ΕΟΠΕ. Χθες η ΕΟΠΕ τους έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο. Αλήθεια ο Μανασής που ανέλαβε υπεύθυνος μάρκετινγκ τι έκανε; Μια τρύπα στο νερό και παραιτήθηκε…
Οι ιστορίες εξάλλου που ακούσθηκαν για κατάργηση των εθνικών ομάδων είναι τουλάχιστον φαιδρές, αφού η Πολιτεία δίνει τα όποια λεφτά για την ανάπτυξη και τις Εθνικές ομάδες.
Αν η ΕΟΠΕ δεν μπορεί να πληρώσει τα κόστη των πρωταθλημάτων(διαιτητές, μετακινήσεις), αλλά και τις Εθνικές ομάδες ας καταργηθεί. Τι προσφέρουν οι 21 σύμβουλοι της στο ελληνικό βόλει; Τίποτα. Και το κυριότερο, ούτε ένας δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, αφού έτσι κι αλλιώς είναι διακοσμητικοί και δεν λύνουν ούτε ένα πρόβλημα.
volleynews.gr

ΣΗΜ: Εμείς συμφωνούμε με το παραπάνω κείμενο και είμαστε στην διάθεση όποιου κινήματος γίνει προς αυτή την πλευρά και για το δικό μας πρωτάθλημα, θα πρέπει όμως να συμφωνήσουμε όλες οι ομάδες, άλλωστε το είχαμε θίξει το θέμα και στην συγκέντρωση της ΕΣΠΕΔΑ αλλά και στο blog μας μέσα στην ανάρτηση
''Πάλι κακός θα γίνω'' όπως φαίνεται παρακάτω.

''Οι διαιτητές θέλουν τα δεδουλευμένα από το 2006, και θα τα πάρουν είτε με δόσεις είτε όλα μαζί και καλά θα κάνουν. Τα οδοιπορικά (εθνικές κατηγορίες) των ομάδων από το 2006 πότε θα τα πάρουμε; Η ΕΟΠΕ ζητάει από τα σωματεία να βρουν λεφτά και για τους διαιτητές από την τσέπη τους η από χορηγούς ενώ η ίδια περιμένει λεφτά από το κράτος. Ωραία διαχείριση.
Βλέπεται χωρίς διαιτητή πρωτάθλημα επίσημα δεν γίνεται ενώ χωρίς ομάδα η ομάδες πρωταθλήματα γίνονται γατί υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν χρήματα και επωφελούνται της κατάστασης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.