Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

'' Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε''

''Η έκπληξη βέβαια έγινε στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και αντίστοιχα θα ανέλθουν από την Α΄ στη Β΄. Θα υποβιβαστούν λοιπόν 6 ομάδες και θα ανέλθουν 6 από τη Β΄ κατηγορία''.
Αναδημοσίευση από drapetsonavolley
Πως έχει λοιπόν η εικόνα σήμερα ;
Πρώτα απο όλα πρέπει να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας ώστε να εγκρίνει ή να απορρίψει ( εκτιμούμε ότι θα συμβεί το πρώτο) το σχέδιο της ΕΣΠΕΔΑ για πρωτάθλημα 12 ομάδων στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ με υποβιβασμό 6 ομάδων και άνοδο άλλων τόσων απο την Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Ακολούθως, θα συνεδριάσει το Σάββατο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ώστε να εγκρίνει την όποια απόφαση έχει πάρει η ΚΕΠ ή να ζητήσει αναθεώρηση της. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δύσκολα επιστρέφεται στην ΚΕΠ απόφαση της.
Αναδημοσίευση από porfyrasvolley
Κύριοι της ΕΣΠΕΔΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ και το τονιζω ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ μπράβο σας βρήκατε τρόπο να μιλουν ολοι για εσας παλι οταν βγάζετε αποφάσεις σαν τις παρακάτω.
α.Πρώτα οι 18 ομάδες και τώρα
β.Τωρα ο υποβιβασμός των 6 ομάδων από την Α' κατηγορία στην Β' . Κύριοι αλλάζετε τις κατηγορίες με τον τρόπο αυτό κάνοντας την Α' κατηγορία Β' και ανάποδα, και βέβαια του χρόνου οι ομάδες που θα πέφτουν η θα ανεβαίνουν αντίστοιχα θα είναι ΠΑΛΙ (2) δυο. Τυχαίο; δεν νομίζω. Για άλλη μια φορά δεν δείχνετε σεβασμό στις διοικήσεις των ομάδων αλλά κυρίως στους προπονητές και στα παιδιά μας, στις αθλήτριες μας. Γιατί κάθε χρόνο να αλλάζετε τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται ; Τι σας οδηγεί σε αυτές τις αλλαγές ;
Αυτές τις ''καινοτομίες'' ποια μυαλά τις σκέφτηκαν;
Ξέρετε τι λέει ο σοφός λαός μας '' η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε''.

Τέλος όπως είναι το σωστό περιμένω τις σοβαρές αντιδράσεις όλων των ομάδων της Α' και Β' κατηγορίας για την απόφαση αυτή είτε πάνε για πρωταθλητισμό είτε όχι.
Οι κατηγορίες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα γραφεία.

Το βόλεϊ είναι άθλημα όλων μας και όχι προνόμιο των ''δικών'' μας ομάδων.
ΣΗΜ: Θέλουμε να πιστεύουμε πως το αρμόδιο όργανο της ΕΟΠΕ θα ΣΕΒΑΣΤΕΙ τον σκληρό αγώνα που κάνουμε για να διατηρήσουμε τις ομάδες μας ειδικά τα τελευταία χρόνια και θα απορρίψει αυτή την πρόταση της ΕΣΠΕΔΑ γιατί τέτοιες αποφάσεις και αλλαγές σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν κακό στο άθλημα και φέρνουν προ απροόπτου τους σχεδιασμούς των διοικήσεων των ομάδων ιδιαιτέρως όταν αυτές οι αλλαγές γίνονται κατά την διάρκεια των μεταγραφών η μετά τις μεταγραφές .

Επιτροπή Διοίκησης Βόλεϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.