Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ....... ΦΤΟΥ ΣΑΣ

Το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της Α' ΕΣΠΕΔΑ, από την Διοίκηση της ΕΟΠΕ.
Έτσι, θα ακολουθήσει από αύριο το πρωί η σχετική διαδικασία ενημέρωσης της Ένωσης μας, προκειμένου να μπούμε στον προγραμματισμό κληρώσεων των πρωταθλημάτων
Από την προκήρυξη που πήρε την έγκριση της Ομοσπονδίας, προβλέπεται ότι θα υποβιβασθούν 6 ομάδες και θα ανέβουν κατηγορία άλλες τόσες, από την Β΄ΕΣΠΕΔΑ.

και αναδημοσιεύεται από το blog μας.

Εγώ ξέρετε τι λέω όταν μας πονάει ο κ---- μας τρέχουμε για την ομάδα μας, όταν δε μας αγγίζει όμως όλα καλά και δεν με νοιάζει τι θα γίνουν οι άλλοι με τις ομάδες τους. Δικό τους το πρόβλημα ας το λύσουν μόνοι τους. Αυτό κύριοι λυπάμαι αλλά δεν είναι ηθικό και σωστό, και το γράφω αυτό γιατί στα blog τους μας έχουν τρελάνει μερικοί μερικοί με το ήθος. Το πρόβλημα είναι όλης της κατηγορίας. Εάν έχω άδικο να μου το αποδείξετε με πράξεις.
Τι σημαίνει αυτό, όλες οι ομάδες της Α' Κατηγορίας να μαζευτούμε να μιλήσουμε και το αποτέλεσμα της συζήτησης αυτής να το καταθέσουμε εγγράφως στην ΕΟΠΕ.
Δεν μπορεί κύριοι να εξισώνουμε την έβδομη ομάδα της Α' Κατηγορίας με την έκτη της Β' Κατηγορίας η τις όγδοη - ένατη της Α' Κατηγορίας με την τέταρτη - πέμπτη της Β' Κατηγορίας. Το ''καλύτερο'' δε σύμφωνα με τα ''ικανά μυαλά'' (πιστεύω όχι όλα από το ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ) είναι να πέσει και ομάδα από την Α2 που ανήκει στην ένωση μας τότε θα αλλάξει κατηγορία και η έκτη ομάδα της Α' Κατηγορίας ;. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΠΕΔΙΚΟ
Κύριοι της ΕΣΠΕΔΑ γιατί κάθε χρόνο αλλάζετε τον αριθμό υποβιβασμού των ομάδων και όχι μόνο ; Ποιους εξυπηρετείται και γιατί ;
Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στην κλήρωση α) γιατί δεν σας έχω ανάγκη και β) όταν θα σας τα λέω θα σας κοιτώ στα μάτια. Εσείς δεν ξέρω αν θα μπορείτε να με κοιτάτε στα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.