Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό

Μετ' εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αυτή την εβδομάδα. Σήμερα τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα υπόλοιπα ΜΜΜ έχουν 24ωρη απεργία.Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει αυτή την εβδομάδα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την εβδομάδα αυτή οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:
- Σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
- Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.