Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΜΑΡ - ΑΠΡ)

ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (1/3/10)
Παιζοντας κατα διαστηματα πολυ καλο βολλευ,οι κοριτσαρες του Σπυρου Νικολακη διελυσαν τον ατυχο Τελαμωνα αποψε το βραδυ στο γηπεδο μας,στα πλαισια της 17ης αγωνιστικης του πρωταθληματος της Β' ΕΣΠΕΔΑ,με 3-0 (25-7, 25-11, 25-9)σε μολις 52 λεπτα σαν αποτελεσμα της σοβαροτητας και της αποφασιστικοτητας που επεδειξαν οι αθλητριες σε ολη την διαρκεια του αγωνα.Ολα τα λεφτα τωρα ειναι ο αγωνας του επομενου Σαββατου στον Αρη Αμφιαλης.Ενας αγωνας που θα κρινει κατα πολυ την ανοδο μας στην Α'κατηγορια.
Αριστη η διαιτησια των Δευτεριγου-Νιζαμη
Η συνθεση μας Κολυαρδου,Παλι,Τριανταφυλλιδου,Σταυροπουλου,Θηραιου,Νασκιντασβιλι,Παυλοπουλου(λ),
Μοκα,Καλυβα,Μκρτσιαν,Παπουτσιαν,Νικολακη

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (7/3/10)

Η γυναικεια μας ομαδα, στο πιο κρισιμο αγωνα της χρονιας,πετυχε σπουδαια νικη εκτος εδρας επι του Αρη Αμφιαλης με 3-1(25-12, 17-25,25-23, 25-21).Μια νικη που κατα ενα μεγαλο ποσοστο μας δινει την ανοδο στην Α'κατηγορια καθως η διαφορα μας απο ην τριτη ομαδα στη βαθμολογια αυξανει στους 11 βαθμους.Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το πρωταθλημα εχει δρομο ακομα και πρεπει να επιδειξουμε την δεουσα προσοχη και σοβαροτητα ως το τελος.Η νικη μας ηταν περα για περα δικαιη αφου τα κοριτσια του Σ. Νικολακη ηταν ανωτερα σε ολα τα κρισιμα σημεια του αγωνα.
Καλη η διατησια των Καλλιτσαρη-Τσακιρη
Η συνθεση μας Παλι, Νασκιντασβιλι,Σταυροπουλου Μ.,Κολυαρδου Μ.,Θηραιου,Τριανταφυλλιδου,Παυλοπουλου(λ),Μοκα,Μκρτσιαν,Καλυβα,Παπουτσιαν,
Νικολακη

ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ (15/3/10)

Παιζοντας καλο και εξυπνο βολλευ και με οπλο το σερβις τακτικης,η γυναικεια μας ομαδα επικρατησε 3-0 του Εσπερου(25-8,25-19,25-18)για την 19η αγωνιστικη της Β' ΕΣΠΕΔΑ και συνεχιζει την ξεφρενη κουρσα για την ανοδο στην Α' κατηγορια.Ετσι την επομενη Κυριακη υπαρχει ο αγωνας με την Δραπετσωνα που θα κρινει κατα πολυ την πρωτη θεση της βαθμολογιας εφοσον δεν συμβει καποια εκπληξη στους αγωνες που απομενουν ως το τελος.
Πολλα μπραβο στα κοριτσια που ξεπερασαν πολλα προβληματα ασθενειων μεσα στην εβδομαδα και ανταπεξειλθαν στις δυσκολιες του αγωνα.
Πολυ καλη η διαιτησια των Τσακα - Παπαχατζη.
Η συνθεση μας Παλι,Νασκιντασβιλι,Σταυροπουλου Μ.,Κολυαρδου,Θηραιου,Τριανταφυλλιδου,Παυλοπουλου(λ),Καλυβα,Νικολακη,Μοκα,Σταυροπουλου Α.,Παπουτσιαν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ (2/3/10)

Η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3 - 0 επί του ΑΤΤΑΛΟΥ. Ήταν ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας χωρίς όμως να παίξουμε καλό volley . Οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ νωθρά δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 18 - 12 . Σε αυτό το σημείο η ομάδα μας αντέδρασε και πήρε το σετ με 25 - 2ο. Στα επόμενα δυο σετ παίζοντας απλό volley και έχοντας το πάθημα του πρώτου σετ επικράτησαν με 25 - 11 και 25 - 9. Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο ΑΤΤΑΛΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . Το σωματείο μας ξεκίνησε τον αγώνα με τις Παλη , Νασκιντασβιλι ,Τριανταφυλλιδου , Θηραιου , Κολυαρδου Μ , Μοκα , Παυλοπουλου (λ) . Επίσης χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές η Νικολακη στην θέση της Μοκα , η Παπουτσιαν στη θέση της Νασκιντασβιλι ,και η Καλυβα στην θέση της Κολυαρδου Μ . Την 12(αδα) συμπληρώνουν η Κολυαρδου Ο και Κασιδιαρη .

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (19/4/10)

Χθες το απόγευμα η ομάδα μας νίκησε στον Κορυδαλλό την συμπαθέστατη ομάδα της ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με 3 - 1 σετ (25-21 07-25 19-25 17-25) . Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι ,πολύ αργό ,και με πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες . Η ομάδα μας όπως φαίνεται και από τα σετ ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ χαλαρά και σε συνδυασμό με το αργό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και τα αστεία λάθη κυρίως της επίθεσης μας (πολλά άουτ ,πολλά φιλέ) έχασε το πρώτο σετ μπορώ να πω αρκετά εύκολα Το δεύτερο σετ κάνοντας τα απλά πράγματα που χρειάζεται για να παίξεις volley το πήραμε εύκολα . Βέβαια στο δεύτερο σετ τραυματίστηκε η πάσα της αντιπάλου αμάδας και αποχώρησε από το παιχνίδι Της ευχόμαστε να μην είναι τίποτα σοβαρό και γρήγορα να γυρίσει στην ομάδα της. Τα άλλα δυο σετ ήταν μια από τα ίδια δηλαδή κακό παιχνίδι με πολλά ατού της ομάδας μας σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση Το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα μας ήταν απογοητευτικό και πρέπει να καταλάβουν οι αθλήτριες μας ότι το πρωτάθλημα τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή στο τελευταίο πόντο της τελευταίας αγωνιστικής Η εικόνα μας στο χθεσινό παιχνίδι δεν συμβαδίζει με τις αγωνιστικές ικανότητες των κοριτσιών μας και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν ότι άξια βρίσκονται στην δεύτερη (2) θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην άνοδο

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν Παλι,Νασκιντασβιλι,Θηραιου,Σταυροπουλου Μ,Νικολακη,Τριανταφυλλιδου. Αλλαγές έπαιξαν οι αθλήτριες Παπουτσιαν,Κολυαρδου Μ, συμμετοχή είχε το λίμπερο Παυλοπουλου, προπονητής Δακορωνης Ι ο οποίος αντικαθιστά τον Νικολάκη Σ (λόγω τιμωρίας). Την 12αδα συμπλήρωναν οι αθλήτριες Σταυροπουλου Α,Καλυβα,Κολυαρδου Ο. Τέλος πρέπει να αναφερθεί μετά από γενική ομολογία των συναθλητριών της, των φιλάθλων και του προπονητή της η πολυ καλή παρουσία της Νικολάκη ειρήνης (13 ετών)στον αγώνα Επίσης ξεχώρισαν η άλλη μας μικρή Παπουτσιαν Ελισάβετ και το λίμπερο Παυλοπουλου οι οποίες ήταν πολύ καλές στα διαστήματα που τους χρησιμοποίησε.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ (25/4/10)

Σήμερα στο γήπεδό μας (Νέο κλειστό Ρέντη) οι γυναίκες μας επικράτησαν άνετα 3-0 επί ενός αντιπάλου που ομολογουμένως τον περιμέναμε πιο δυνατό τον Ευριπίδη Σαλαμίνας Τα κορίτσια μας παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο πρώτο (1) σετ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και το μόνο που έδινε πόντους στον αντίπαλο ήταν τα λάθη της επίθεσή μας τελειώνοντας το σετ 25 -19. Στα άλλα δυο σετ οι αθλήτριες μας βελτίωσαν πολύ την επίθεση και τα πράγματα έγιναν εύκολα κερδίζοντας τα 25 -12 , 25 -09. Η εικόνα της ομάδας μας ήταν σαφώς βελτιωμένη από το προηγούμενο παιχνίδι κάτι που δείχνει ότι τα λόγια του προπονητή μας αλλά και της διοίκησης όλη την εβδομάδα έπιασαν τόπο Πιστεύουμε στις δυνατότητες τους και το σπουδαιότερο υπολογίζουμε σε αυτές για το μέλλον.
Η σύνθεση μας ήταν:Πάλι,Σταυρόπουλου Μ,Θηραίου,Κολυαρδου,Νικολάκη,Παυλοπουλου (λ),Τριανταφυλλιδου. Έπαιξαν ως αλλαγές : Καλύβα,Παπουτσιαν,Σταυροπουλου Α,Μοκα.Την 12αδα συμπλήρωνε η Νασκιντασβιλι. Προπονητής της ομάδας μας. Γιάννης Δακορωνης ο οποίος αντικαθιστά τον Σ Νικολάκη λόγω τιμωρίας .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 62 (22) Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 59 (23) ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 48 (23) ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 47 (22) ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ 44 (23) ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 39 (22 ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 34 (23) ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ 33 (22) ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ 31 (23) ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 21 (22) ΓΣ ΕΙΡΗΝΗ 16 (23) ΑΠΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 15 (22) ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 13 (23) ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ 09 (23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.