Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ερωτικές προβλέψεις για το 2011

Η νέα χρονιά θα φέρει τύχη και σταθερότητα στα αισθηματικά σου ή ακόμα και έναν γάμο; Το Oroskopos.gr δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά σου! Διάβασε τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σου και προετοιμάσου για όλες τις ερωτικά «πικάντικες» εξελίξεις του 2011!

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

«Το 2011 θα δεσμευτείς»Τα ερωτικά σου ζητήματα δοκιμάστηκαν το 2010, όμως το νέο έτος έρχεται για να φέρει τελικές ανακατατάξεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου (23 Ιανουαρίου – 4 Μαΐου) θα σε βοηθήσει να δεις με περισσότερη αισιοδοξία κάποια ερωτικά ζητήματα, που στο παρελθόν τα έβλεπες εντελώς αρνητικά ή τα καταδίκαζες. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι τελικά υπάρχει μία ελπίδα, για να διατηρήσεις μία σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να την βελτιώσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού (ακριβώς απέναντί σου), θα συνεχίσει και το 2011 να «δοκιμάζει» την ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο ή μπορεί και η σχέση σου να προχωρήσει σε επισημοποίηση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, οι συναισθηματικές σου ανάγκες το 2011 αλλάζουν. Πλέον δεν θα θέλεις στην ζωή σου έναν έρωτα εφήμερο που θα βασίζεται στο πάθος της στιγμής, που γρήγορα «ξεφουσκώνει». Θα αναζητάς έναν πραγματικό σύντροφό ζωής που θα είναι στο πλάι σου να σε στηρίζει και να γεμίζει την καρδιά σου με πρωτόγνωρα και αληθινά συναισθήματα. Δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι γνωριμίες τη νέα χρονιά – κυρίως το διάστημα 22 Απριλίου – 15 Μαΐου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου-. Το διάστημα που ευνοείσαι για να ξεκινήσεις μία νέα, σταθερή και ουσιαστική σχέση, είναι τους μήνες του καλοκαιριού, ιδίως την περίοδο του Αυγούστου.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

«Το έτος της ερωτικής ανανέωσης»Το 2011 έρχεται για να ξεμπερδέψει το κουβάρι της ερωτικής σου ζωής και
να λύσει αρκετές προβληματικές καταστάσεις που βρίσκονται ακόμα σε αμφιβολία. Από το ξεκίνημα του νέου έτους θα δεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση. Μία σχέση που σε προβλημάτισε πολύ κατά την διάρκεια του 2010, πλέον θα αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά και να ανανεώνεται. Το 2011 είναι το έτος που θα σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, είναι η χρονιά του γάμου, της οικογένειας και φυσικά της συναισθηματικής πληρότητας. Αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση του γάμου και γιατί όχι να τολμήσεις μέσα στο νέο έτος να χορέψεις τον χορό του Ησαΐα. Ένας απόγονος είναι πολύ πιθανό να έρθει σε έναν έγγαμο Ταύρο και να γεμίσει τη ζωή του με αγάπη και τρυφερότητα. Αν ανήκεις στα αδέσμευτα Ταυράκια, το 2011 δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Θα πάρεις κάποιες απαντήσεις από μία ερωτική σχέση που ανήκει στο παρελθόν και που σε προβλημάτισε το 2010 και θα γυρίσεις για τα καλά σελίδα στα αισθηματικά σου. Νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία μίας νέας σταθερής σχέσης με πολύ καλές προοπτικές, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα του 2011. Η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς είναι από 15 Μαΐου – 15 Ιουνίου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

«2011 η χρονιά των αισθηματικών εναλλαγών»Το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις αλλαγές που πρόκειται να ακολουθήσουν στην αισθηματική σου ζωή το δεύτερο μισό του 2011. Θα κληθείς να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα για να πάρεις μία απόφαση για το μέλλον μίας σχέσης ή ακόμα καλύτερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Τους πρώτους δύο μήνες της νέας χρονιάς θα αισθάνεσαι ένα κενό στα αισθηματικά σου, μία ήδη υπάρχουσα σχέση ενδέχεται να μην σε καλύπτει πλέον. Αν είσαι σε περίοδο αισθηματικής μοναξιάς, πιθανότατα οι γνωριμίες που θα κάνεις το Γενάρη και τον Φλεβάρη να είναι αβέβαιες και καθόλου ουσιαστικές. Μέχρι τον Ιούνιο του 2011 θα αλλάξουν οι σκέψεις, οι ανάγκες και τα συναισθήματά σου και είναι πολύ πιθανό τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να πάρεις μία οριστική απόφαση λήξης μίας σχέσης που δεν θα σε γεμίζει. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πολύ πιο ευοίωνο για τα ερωτικά σου ζητήματα και σου χαρίζει ελπίδα και ανανέωση. Ένας απρόσμενος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή σου και να σε γεμίσει με συναισθήματα και ζωντάνια. Θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου για έναν νέο έρωτα και όπως πάντα έτσι και τώρα, θα ρισκάρεις πολύ! Το σημείο που θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου είναι ότι κάποια ερωτική σχέση που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα λόγω καταστάσεων και συναισθηματικής αδυναμίας, θα δέσει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, ακόμα και αν το πρόσωπο που θα συνδεθείς δεν θα είναι το ιδανικό ταίρι που προσμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

«Ερωτικά ξεκαθαρίσματα φέρνει το 2011»Ο Κρόνος στον Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω το 2011 «δοκιμάζουν» την ερωτική σου ζωή και σε αναγκάζουν να κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σου. Από τους πρώτους κιόλας μήνες της νέας χρονιάς, θα σε απασχολήσει έντονα η πορεία μίας σχέσης. Οι διαφωνίες και η διαφορά απόψεων και τρόπου ζωής που θα δημιουργηθεί (λόγω ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σου) ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα σε προβληματίσει και παράλληλα θα σε κουράσει. Θα σκεφτείς αν τελικά αξίζει να συνεχίσεις να είσαι σε αυτή τη σχέση ή αν πρέπει να πάρεις μία δυναμική απόφαση και να γυρίσεις σελίδα στα αισθηματικά σου. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και θα χρειαστεί να αποφύγεις τις ερωτικές ατασθαλίες που απειλούν τη σχέση σου. Θα κάνεις προσπάθειες για να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και αν το πετύχεις, τότε όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείς για μεγάλες ερωτικές προκλήσεις μέσα στη νέα χρονιά. Είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά, που θα σε βάλει σε διλήμματα, όμως εσύ θα πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες ετοιμάσου να ερωτευτείς εντελώς απρόσμενα και ξαφνικά, με ένα άτομο που θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου και από τα γούστα σου.

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

«Το 2011 βρίσκεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα»Το 2010 μπορεί να έτυχαν στην ερωτική σου ζωή κάποιες αναποδιές που σε έκαναν να χάσεις την ελπίδα, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου. Όμως το 2011 έρχεται και επαναφέρει στη ζωή σου την ερωτική φλόγα που τόσο πολύ σου έχει λείψει. Το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα κάνεις έναν αισθηματικό απολογισμό και θα πάρεις απαντήσεις στα πιο μεγάλα ερωτηματικά που έχεις στα αισθηματικά σου. Το διάστημα ανάμεσα σε Απρίλη και Μάη θα ξέρεις πολύ καλά που βαδίζεις και που βρίσκεσαι με μία σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σου. σου. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου αλλάζουν, αλλά βρίσκεις την πλήρη ανταπόκριση από το άτομο που έχεις στο πλάι σου. Είναι πολύ πιθανό εκείνη την περίοδο να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις ή να ανοιχτείς περισσότερο συναισθηματικά με ένα άτομο που υπάρχει στη ζωή σου και η σχέση σας να αρχίσει να σταθεροποιείται ....και να σοβαρεύει! Τον Ιούνιο όμως θα πρέπει να θωρακίσεις τον εαυτό σου, ώστε να μην ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση Και αν το 2011 σε βρίσκει χωρίς ερωτικό σύντροφο ...τότε θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις!!! Οι γνωριμίες που θα κάνεις από τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς θα είναι πολλές και σε αυτό θα συντελέσει και το επαγγελματικό, αλλά και το κοινωνικό σου περιβάλλον. Εκτός από το φλερτ που θα το χορτάσεις....ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα – έστω και αν βάζεις τις άμυνές σου-. Το 2011 θα κάνεις μία νέα σχέση που θα είναι σοβαρή και θα έχει αρκετά καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

« Το 2011 θα κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα»Αρκετά δοκίμασε τα αισθηματικά σου τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος! Το 2011 λοιπόν θα αντιμετωπίσεις την ερωτική σου ζωή με μεγαλύτερη εμπειρία και
με περισσότερη σοβαρότητα. Το νέο έτος κάνει την έναρξή του με πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τον έρωτα. Το 2011 είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιαστείς και στη συνέχεια να ερωτευτείς ένα άτομο, που θα φαντάζει στα μάτια σου ιδανικό. Θα είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες πάντα να βρεις...το άλλο σου μισό. Έστω και αν είσαι άνθρωπος της λογικής, η καρδιά σου θα σε παρασύρει να δεις πιο αισιόδοξα και συναισθηματικά μία νέα σχέση. Αν το νέο έτος σε βρίσκει με έναν δεσμό, τότε το 2011 θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν στη σχέση σου προς το καλύτερο. Κάποια προβλήματα που φαίνονταν σε σένα και στο ταίρι σου βουνό, τώρα θα τα αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά. Τη νέα χρονιά θα νιώσετε ότι έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας ένα πολύ ισχυρό δέσιμο, που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να εισχωρήσει ανάμεσά του. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση που θα έχει σταθερότητα ή για να ζήσεις πολύ ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, είναι το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά και από 22 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

«Το 2011 η αισθηματική σου ζωή ... δοκιμάζεται»Τα ερωτικά σου θα περάσουν από αρκετά σκαμπανεβάσματα το 2011, όμως αυτό δεν χρειάζεται να σε πτοεί, γιατί οι δοκιμασίες που θα βιώσεις θα είναι μόνο για καλό σου. Καθοριστική στις εξελίξεις θα είναι η σχέση σου αν ο σύντροφός σου είναι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως. Αν μία σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, τότε το νέο έτος θα φέρει την οριστική ρήξη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Αν όμως κάνεις συστηματικές προσπάθειες για να βελτιώσεις τις συνθήκες του ερωτικού σου δεσμού, τότε τίποτα δεν είναι ανέφικτο! Νέες ευθύνες και υποχρεώσεις μπορεί να φέρει η σχέση που έχεις τώρα στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να προκύψει μία μη προγραμματισμένη επισημοποίηση ή ένας απόγονος, ενώ δεν το είχες σχεδιάσει. Αν η νέα χρονιά σε βρίσκει παρέα με την μοναξιά, τότε το πρώτο πεντάμηνο του 2011 θα δεις αρκετά πράγματα να αλλάζουν. Ένας νέος, τρυφερός και πολύ ρομαντικός έρωτας, θα εισβάλει στη ζωή σου και θα σε κάνει να ζήσεις στιγμές πρωτόγνωρες και μοναδικές. Δεν αποκλείεται εκείνο το διάστημα να σου γίνει μία απρόσμενη πρόταση γάμου ή να σε ξαφνιάσει αρκετά η τροπή που θα πάρει η σχέση που θα ξεκινήσεις. Ωστόσο αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σε όλη τη διάρκεια του έτους, είναι ότι η σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής απειλείται (είτε είσαι ελεύθερος, είτε έχεις σχέση), επομένως για να προφυλάξεις τον εαυτό σου θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Το πιο ερωτικό διάστημα της χρονιάς είναι από 1 Μαρτίου -10 Ιουνίου και από 15 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

«Ώρα για φλερτ ...αλλά και για σοβαρή δέσμευση»Το νέο έτος ξεκινά με κέφι και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. Μέσα από
το φλερτ θα πάρεις την επιβεβαίωση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη και θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα είναι αρκετά σημαντικοί - έστω και μόνο για φίλοι. Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σίγουρα θα απολαύσεις τις κατακτήσεις που θα έχεις, όμως δεν θα παίρνεις την απόφαση για μία σταθερή δέσμευση. Αν ο νέος χρόνος σε βρίσκει με έναν σταθερό δεσμό, σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις, που θα βοηθήσουν τη σχέση σου να ξεφύγει από την ρουτίνα. Προσπάθησε όμως να μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σε ωθήσουν σε αδιαφορία προς το σύντροφό σου ή σε ερωτικές απιστίες. Από τις 4 Ιουνίου που ο Δίας θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου (δηλαδή τον τομέα των σχέσεων και του γάμου), οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα αλλάξουν. Θα σκεφτείς πιο σοβαρά το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ή της δημιουργίας μίας σταθερής και ουσιαστικής σχέσης και αν είσαι χωρίς ταίρι, δεν αποκλείεται εκείνο το διάστημα να γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα της ζωής σου που θα σε κάνει να ανατρέψεις τα πάντα και να του δοθείς ολοκληρωτικά. Τις μεγαλύτερες ερωτικές συγκινήσεις του 2011 θα τις βιώσεις από 10 Οκτωβρίου -10 Νοεμβρίου 2011.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

«Το 2011 τα αισθηματικά σου θα είναι στην αποκορύφωσή τους»Ο Ουρανός και ο Δίας στον Κριό, θα δώσουν όλες τις θετικές επιρροές τους ώστε το 2011 να είναι μία χρονιά που θα σου μείνει αξέχαστη στα ερωτικά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, τότε από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2011 θα νιώσεις ότι έχεις έρθει πιο κοντά με το σύντροφό σου από ποτέ άλλοτε και θα νιώσεις την αγάπη και την κατανόηση σε όλο της το μεγαλείο. Θα υπάρχει πολύ καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας και θα κάνετε μαζί αρκετά όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας. Αρκετές στιγμές θα διαπιστώσεις ότι πράγματα που κάποτε δεν τα τολμούσες ή σε τρόμαζαν στα αισθηματικά σου, τώρα πλέον σου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά. Ακόμα και αν το νέο έτος ξεκινά με συννεφάκια μοναξιάς στον ερωτικό τομέα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί η τύχη θα χαμογελάσει και σε σένα. Μία γνωριμία που είχες κάνει τους τελευταίους μήνες του 2010 και δεν προχώρησε, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει το πρώτο τρίμηνο του έτους και πάλι στη ζωή σου, με πολύ καλύτερες προθέσεις. Ένας νέος έρωτας θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη την τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας που σε διακρίνει και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, με έναν άνθρωπο που εκτός από ερωτικός σύντροφος θα είναι και καλός φίλος. Η νέα χρονιά δίνει αρκετές ερωτικές ευκαιρίες και πολύ όμορφες αισθησιακές στιγμές, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Το δύσκολο διάστημα για τα ερωτικά σου είναι από 11 Απριλίου -11 Μαΐου. Πρόσεξε γιατί εκείνη την περίοδο μπορεί να οδηγήσεις μία ερωτική σου σχέση στα άκρα και να την χάσεις από δικούς σου λάθος χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

«Το 2011 θα είναι γεμάτο ερωτικά διλήμματα αλλά και ...ικανοποίηση»Το 2011 δεν θα είναι μία άσχημη ερωτικά χρονιά, ίσα – ίσα που θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου και να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με την εξέλιξη μίας ερωτικής σου υπόθεσης και να βρίσκεσαι σε διχασμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις γνώμες τρίτων προσώπων να σε επηρεάσουν στις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία ερωτική σχέση δώσε προσοχή, γιατί μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 η σχέση σου θα δοκιμάζεται και οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι αρκετοί και μπορεί κάποιος από τους δυο σας να «λοξοδρομήσει» από τη σχέση. Από τις 12 Μαϊου που ο Δίας – ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης- θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα δεις κάποια ερωτικά σου ζητήματα να βελτιώνονται και αυτό θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό. Μέχρι το τέλος του 2011 είναι μία καλή ευκαιρία να δεθείς ακόμα περισσότερο με την ερωτική σου σχέση και γιατί όχι να τολμήσεις να ακολουθήσεις και μία επισημοποίηση. Αν η δεύτερη δεκαετία του Millennium σε βρίσκει χωρίς μόνιμο ερωτικό σύντροφο, τότε τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Το πρώτο μισό του έτους θα ευχαριστηθείς το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, όμως δεν θα πάρεις την απόφαση μίας μόνιμης δέσμευσης. Τα ερωτικά διλήμματα και η αναποφασιστικότητά σου μπορεί που και που να σε βάλουν σε ερωτικούς μπελάδες. Το δεύτερο μισό του 2011 προβλέπεται άκρως ερωτικό διάστημα, που θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν νέο ερωτικό δεσμό που θα αποδειχθεί ότι είναι μοιραίος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

«Το 2011 θα υπάρξουν ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα ερωτικά καρδιοχτύπια»Οι εκλείψεις του 2011 επηρεάζουν άμεσα τα ερωτικά σου ζητήματα και προκαλούν καθοριστικά γεγονότα για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Το νέο έτος θα ξεκινήσει με σκέψεις και προβληματισμούς, για μία σχέση που υπάρχει ήδη στη ζωή σου. Θα νιώσεις ότι έχεις βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι που πρέπει να επιλέξεις ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Ο ένας δρόμος θα σε οδηγεί στην ελευθερία και στην αποδέσμευση, ενώ ο δεύτερος στη μονιμοποίηση της σχέσης σου. Τη νέα χρονιά θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους και δεν θα σε καλύπτουν οι μετριότητες και σίγουρα δεν θα θες σε καμία περίπτωση να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σε γεμίζει απόλυτα. Οι ρομαντικές στιγμές στη σχέση σου δεν θα λείψουν το 2011, ιδιαίτερα το διάστημα του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, όμως παρόλα αυτά θα κληθείς να πάρεις μία μεγάλη απόφαση για την πορεία της σχέσης σου. Όλα εξαρτώνται από εσένα, όποια απόφαση όμως και να πάρεις, το σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις ικανοποίηση και ανακούφιση από την επιλογή σου. Αν το 2011 σε υποδέχεται χωρίς ερωτικό δεσμό, τότε τα αισθηματικά σου θα σημειώσουν έντονη κινητικότητα σε όλη την διάρκεια του νέου έτους. Οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές και θα σε κολακέψουν.Το διάστημα του καλοκαιριού (συγκεκριμένα ο Ιούνιος και ο Ιούλιος), σου υπόσχεται φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και νέες πολύ δελεαστικές γνωριμίες. Τα ερωτικά καρδιοχτύπια θα είναι αρκετά και ίσως κάποιες στιγμές μπερδευτείς με παραπάνω από δύο ερωτικές περιπτώσεις παράλληλα. Οι σχέσεις που θα προκύψουν για σένα μέσα στο 2011 θα έχουν μικρή χρονική διάρκεια και σε αυτό θα ευθύνεσαι αποκλειστικά εσύ, γιατί όλη τη χρονιά θα ψάχνεις το τέλειο, το ιδανικό και δεν θα καλύπτεσαι εύκολα!

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

«Ο έρωτας θα σε ταξιδέψει»Το 2011 θα αποδειχθεί πολύ πιο ευνοϊκό για τα ερωτικά σου, από ότι το περασμένο έτος. Ο Ιανουάριος και ο Αύγουστος έχουν να σου χαρίσουν απίστευτες στιγμές, γεμάτες έρωτα και όμορφες συγκινήσεις! Θα είναι οι πιο τυχεροί στα ερωτικά σου μήνες για τη νέα χρονιά. Ένα μακρινό ταξίδι με το ταίρι σου εκείνους τους μήνες, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και να αποβεί ιδιαίτερα ανανεωτικό για την μεταξύ σας σχέση. Αν το 2011 σε βρίσκει χωρίς ερωτικό σύντροφο, τότε ένας νέος , κεραυνοβόλος και πολλά υποσχόμενος έρωτας μπορεί να προκύψει στη ζωή σου, ενώ βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι (τον Ιανουάριο ή τον Αύγουστο). Όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση αυτή τη στιγμή, τη νέα χρονιά θα διαπιστώσεις ότι κάποια αισθηματικά σου ζητήματα θα αρχίσεις να τα αντιμετωπίζεις περισσότερο λογικά και ρεαλιστικά. Οι απόψεις σου για το γάμο, τη δέσμευση και τις σχέσεις αλλάζουν και όλη αυτή η ανανέωση θα σε ηρεμήσει, γιατί θα σου καταλαγιάσει κάποιες ανησυχίες σου. Το ζητούμενό σου το 2011 θα είναι ένα: Να ζεις έναν έρωτα που θα σε γαληνεύει, θα σε γεμίζει και δεν θα έχει εντάσεις, ζήλιες και κτητικότητες. Η επιθυμία σου λοιπόν γίνεται πραγματικότητα το νέο έτος, γιατί θα υπάρχει στη ζωή σου αισθηματική σταθεροποίηση, με έναν άνθρωπο που θα σου προσφέρει τρυφερότητα και πολύ γλυκά συναισθήματα που δεν θα βασίζονται στο πάθος, αλλά θα έχουν γερές βάσεις για ένα πολύ καλό μέλλον!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.