Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ. ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ !!! και Η ΚΕΠ ΚΩΦΕΥΕΙ !

Έγινε και αυτό !!!
Στο ήδη υποβαθμισμένο πρωτάθλημα του ομίλου των επτά (7) !!! ομάδων της Α2 Γυναικών, η ΕΟΠΕ κατάφερε να τινάξει κυριολεκτικά στον αέρα το πρωτάθλημα εξυπηρετώντας 100% τα συμφέροντα της ομάδας του Β’ Αντιπροέδρου της κ. Ψαρουδάκη, μη προστατεύοντας την ομάδα της ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, λόγω δήθεν μη προσέλευσης στο γήπεδο.
Το Σάββατο 11.12.2010, Όταν υπήρχε απαγορευτικό σε όλα τα πλοία, λόγω ανέμων 10 μποφόρ, Όταν η ταλαίπωρη ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είχε 2 φορές περάσει από check-in για επιβίβαση στο αεροπλάνο, το οποίο όμως αεροπλάνο δεν πέταξε λόγω των ισχυρότατων ανέμων, Όταν η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ πρότεινε να μετατεθεί ο αγώνας οποιαδήποτε μέρα επιθυμεί η Ο.ΠΕ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ (εκτός Τετάρτης που είναι η γενική απεργία της ΓΣΕΕ!), ακόμα και την επόμενη ημέρα Κυριακή 12.12.10 ή στο τέλος τέλος αργότερα, το ίδιο βράδυ, εφόσον πραγματοποιείτο η πτήση, Οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ της ΕΟΠΕ πήραν απόφαση να διεξαχθεί ο αγώνας, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί η ΑΡΤΕΜΙΣ, διότι ενώ η ΑΡΤΕΜΙΣ είχε ήδη κάνει check in στο αεροπλάνο για Ηράκλειο που δεν πέταξε, τελικά ένα άλλο αεροπλάνο (το μοναδικό) πέταξε 20 λεπτά αργότερα για Χανιά!
Άρα στο σκεπτικό της ΚΕΠ, δεν υφίστατο λόγος ανωτέρας βίας, αφού … άνετα θα μπορούσε η ΑΡΤΕΜΙΣ να … διακτινιστεί από το ένα αεροπλάνο στο άλλο!!! Και αφού οι αποσκευές των αθλητριών βρίσκονταν ήδη μέσα στο αεροπλάνο που δεν πέταξε.
Βέβαια, το παρασκήνιο βρίσκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του Ψαρουδάκη και η ΑΡΤΕΜΙΣ Κορυδαλλού, είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που διεκδικούν ισάξια την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Με τον μηδενισμό του 3-0 (με σκορ 25-0, 25-0, 25-0) η ΑΡΤΕΜΙΣ δεν έχει πλέον καμία απολύτως ελπίδα να ισοβαθμήσει με το Ρέθυμνο!!
Νομίζουμε, ότι η ΚΕΠ, υπό την Προεδρία του εργατικού και έντιμου Παναγιώτη Σιδέρη, θα μπορούσε να αντισταθεί στον … αντ’ αυτού, Ψαρουδάκη, αλλά με λύπη βλέπουμε ότι η φιλοσοφία της τακτοποίησης των ημέτερων, έχει επανέλθει σε κάθε επίπεδο της ΕΟΠΕ !!!
Καλούμε τον κο. Σιδέρη, έστω και κατόπιν εορτής, να φέρει το θέμα στο ΔΣ, προκειμένου να αποφασιστούν οι ενέργειες και η όποια νόμιμη προσφυγή στα αρμόδια όργανα, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας (στο πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών!!!) και να τηρηθεί η νομιμότητα που ορίζει ο κανονισμός Πρωταθλημάτων, άρθρο 20, παράγραφος 3 (όπου σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων, η ΚΕΠ έχει το δικαίωμα να αναβάλει τον αγώνα).
Πάγια θέση μας είναι ότι οι αγώνες πρέπει με κάθε τρόπο θα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
Και όλα αυτά έγιναν, όταν αντίστοιχα η ΚΕΠ, αν και γνώριζε εκ των προτέρων για το κλείσιμο του γυμναστηρίου της Κερατέας λόγω ΧΥΤΑ, ανέβαλε τον αγώνα της τοπικής γυναικείας ομάδας με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε προβλέψει να διεξαχθεί σε άλλο γειτονικό γυμναστήριο.
Τα συμπεράσματα δικά σας ! …
Γιώργος Μελισσουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.