Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας-Ρέντη

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 10.45 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και Διαμερισματικών Συμβούλων του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, με βάση τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου Δήμου, θα αποτελείται συνολικά από 45 Δημοτικούς συμβούλους εκ των οποίων οι 27 προέρχονται από το δημοτικό συνδυασμό «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη» με επικεφαλής το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη. Από συνδυασμό «Το μέλλον του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη» εκλέγονται 10 δημοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής το Στέλιο Λογοθέτη, από το συνδυασμό «Λαϊκή συσπείρωση Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη» με επικεφαλής το Στέλιο Μπενετάτο εκλέγονται 4 δημοτικοί σύμβουλοι. Από το συνδυασμό «Όμορφη πόλη» με επικεφαλής τον Κούλη Βρεττάκο εκλέγονται δύο δημοτικοί σύμβουλοι. Από το συνδυασμό «Ανεξάρτητος Συνδυασμός Νίκαιας-Ρέντης σύγχρονη πόλη» με επικεφαλής το Γιάννη Μαρωνίτη εκλέγεται ένας δημοτικός σύμβουλος. Ένα δημοτικό σύμβουλο έχει τέλος και ο δημοτικός συνδυασμός «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη - Κόντρα στο Ρεύμα» με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδόπουλο. Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και ο θεσμός των διαμερισματικών συμβουλίων, όπως αυτά προβλέπονται από
τον «Καλλικράτη».

Στη δημοτική κοινότητα Νίκαιας το διαμερισματικό συμβούλιο αποτελείται από 15 συμβούλους, εκ των οποίων
οι 9 προέρχονται από το δημοτικό συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη, οι 3 προέρχονται από το συνδυασμό του Στέλιου
Λογοθέτη, οι 2 από το συνδυασμό του Στέλιου Μπενετάτου
και 1 από το συνδυασμό του Κούλη Βρεττάκου. Στη δημοτική κοινότητα Αγ. Ι. Ρέντη το διαμερισματικό συμβούλιο θα αποτελείται από 11 συμβούλους, εκ των οποίων οι 9 από το συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη και από οι 2 από το συνδυασμό του Στέλιου Λογοθέτη. Η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νικαίας (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος) και θα την ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας Κ.Κ. Αλέξιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.