Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-1 (γυναίκες)

Με ήττα συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ για την 5η αγωνιστική, η οποία έχασε από την ομάδας της ΑΣ Ηλιούπολης με 3-1σετ ( 25-22, 25-21, 16-25, 25-22) στο Κλειστό της Ηλιούπολης.
Η ομάδα μας συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της τουλάχιστον στα 2 πρώτα σετ αλλά χθες στα ήδη γνωστά προβλήματα μας (απουσίες βασικών αθλητριών εξαιτίας τραυματισμών) προστέθηκε και η μη καλή κατάσταση της ακραίας μας η οποία αγωνίσθηκε με πυρετό  σε όλο τον αγώνα αναγκαστικά (απο τις πεντε ακραιες ειχαμε χθες 2).
Τέλος θέλω να επισημάνω μετά την εύκολη επικράτηση στο 3ο σετ και την καλη μας παρουσια στο 4ο σετ, την περιεργη παρουσία του Α' διαιτητή στο τέταρτο σετ ο οποίος ίσως βλέποντας ότι το παιχνίδι από 2-0 θα πήγαινε 2-2 και ήταν ήδη 12 η ώρα (ίσως να είχε ραντεβού η να νύσταζε) με εσφαλμένες αποφάσεις του και ενώ το σετ ήταν 18-19 υπέρ μας,έδωσε ένα μπλοκ ιν πεντακάθαρο σε μπλοκ άουτ (η μπάλα έσκασε στα πόδια της αντιπάλου) μετατρέποντας το σκορ αντι 18-20 σε 19-19, μια απευθείας κόκκινη κάρτα στην αθλήτρια μας Τριανταφυλλιδου για διαμαρτυρία ( στο φύλλο αγώνα έγραψαν ότι δώσαμε κόκκινη κάρτα επειδή είχαμε δείξει κίτρινη κάρτα στο 3ο σετ στην αθλήτρια του Ρέντη με το Νο 7, δεν αναφέρουν τίποτα για αναιδή, απρεπή συμπεριφορά η βρίσιμο η επιθετική συμπεριφορά της αθλήτριας μας με το Νο 3) κάνοντας το 20-19 και  σερβις άουτ του αντίπαλου το έδωσε μέσα κάνοντας το 21-19 με αποτέλεσμα να χάσουμε το σετ με 25-22.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηλιούπολης για την νίκη τους και φυσικά δεν φέρουν καμμία ευθύνη για τις αποφάσεις του Α' διαιτητή. Ισα ισα οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας φώναζαν ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε έτσι και αυτό δείχνει το ήθος τους αλλά και την αγάπη τους στο άθλημα.Άλλωστε πως θα ήταν διαφορετικά όταν υπάρχει εκεί ο Χαράλαμπος Ξοφάκης ένας πραγματικός κύριος του αθλήματος.
Πιστεύουμε αρχής γεννωμένης από το επόμενο παιχνίδι να είμαστε υγιείς και να παρουσιαστούμε κομπλέ με μοναδική απουσία αυτή της Μαρίνας μας κάτι που εδώ και 7 παιχνίδια δεν το έχουμε καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.