Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 3-0 (κύπελλο, γυναίκες)

Με καλύτερη εμφάνιση από αυτή των δυο προηγούμενων αγώνων στο πρωτάθλημα η ομάδα μας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Πήγασου Χαΐδαρίου με 3-0 σετ (25-18, 25-23, 32-30) στα πλαίσια του Κυπέλλου ΕΟΠΕ.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που η ποιότητα της είναι καλύτερη από πέρσι. 
Βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν και πάλι χαζά λάθη κάτι που πιστεύω πως με την πάροδο των προπονήσεων - παιχνιδιών θα διορθωθούν, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι α) κατά 5/7 διαφορετική από πέρσι (βασική επτάδα) και β) δεν έχουμε παίξει ακόμη με πλήρες ρόστερ (Τσιμηλα,Καραπιπερη) απούσες λόγω τραυματισμών.
Ο απόλυτος κριτής και η επιβεβαίωση των παραπάνω για την συνέχεια είναι μόνο οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου όπως λέω-γράφω πάντα.
Η Διαιτησία του κου Κατσούλη και της κας Μεταξά ήταν πραγματικά πολύ καλή σε ένα παιχνίδι με δύσκολες φάσεις, ειδικά το τρίτο σετ. Γραμματεία η κα Τσαντηλα.
Τέλος το γήπεδο ήταν γεμάτο με φιλάθλους και των δυο ομάδων αλλά κυρίως θέλω να σταθώ στην συμμετοχή των παιδιών των αναπτυξιακών τιμημάτων μας που μαζί με τους γονείς τους παρακολούθησαν τον αγώνα.

Σημ. Χθες στον αγώνα έγινε πράξη αυτό που έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι πέρα από την νίκη η την ήττα υπαρχή και η χαρά του παιχνιδιού και χθες όλοι μας διαιτητές, παράγοντες, προπονητές, αθλήτριες και φίλαθλοι και των δύο ομάδων φύγαμε από το γήπεδο με ωραίες εικόνες που δημιουργήθηκαν από το παζλ όμορφων ενεργειών όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.