Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ (6Χ6)

Χθες Σάββατο το μεγάλο τμήμα ακαδημιών μας (2000-01-02) έπαιξαν το δευτερο τους φιλικό παιχνίδι (6χ6) στο Αιγάλεω με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω. Συμμετείχαν 14 αθλήτριες για την ομάδα μας σε ολοκληρωμένα 5 σετ με θετικό πρόσημο στο1 από τα 5. Τίποτα παραπάνω για το αποτέλεσμα γιατί ο στόχος και των δυο ομάδων ήταν η ουσία που δεν είναι άλλη από το πόσο καλά τα παιδιά είχαν αφομοιώσει τις οδηγίες των προπονητών τους για να τις κάνουν πράξη.
Έγινε ένα παιχνίδι για 2 ώρες μέσα από το οποίο τα παιδιά μας πέτυχαν πράγματα, αστόχησαν,έκλαψαν για λάθη,πανηγύρισαν τρελά για το σετ που πήραν και στεναχωρήθηκαν για τα σετ που έχασαν απέναντι σε μια ομάδα που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής.
Σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι τα παιδιά μας έδειξαν περισσότερο άγχος μιας και έπαιζαν μπροστά σε αρκετό κόσμο για πρώτη φορά. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους γονείς των παιδιών και των δυο ομάδων για αυτή τους την παρουσία. Δίνουν κουράγιο στα παιδιά τους, αλλά και σε όλους όσους προσπαθούν (παράγοντες, προπονητές, ανθρώπους των ομάδων) για να εντάξουν τα παιδιά τους στον δρόμο του αθλητισμού. 

Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα αλλά η δουλειά συνεχίζεται από την Τρίτη με τις προπονήσεις. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω (παράγοντες, προπονητές και αθλήτριες) για την άψογη φιλοξενία και ζεστασιά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ήδη σπουδαίο έργο τους.
Επίσης τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στην ομάδα κορασίδων που παίρνει μέρος στην τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος ως Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ

Όσοι γονείς έχουν φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα παρακαλούμε όπως μας τις στείλουν με mail στο aerentivolley@hotmail.gr










 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.