Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Πήγασος Χαϊδαρίου – Α.Ε. Ρέντη (2ος αγώνας Τελικής φάσης Μη ενεργών γυναικών) : 3 – 2Αχ να μην τέλειωνε ποτέ… Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο χθεσινός αγώνας  μεταξύ της ομάδας μας και της αντίστοιχης ομάδας του Πήγασου Χαϊδαρίου στον 2ο τελικό του τουρνουά μη ενεργών γυναικών.
Τηρουμένων πάντα των αναλογιών και με δεδομένο ότι κάποιες από τις αθλήτριες δεν ήξεραν τι σημαίνει αγωνιστικό βόλεϊ, έγινε ένας απίστευτος αγώνας ο οποίος είχε τα πάντα. Ένταση, πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες, πολύ καλές φάσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα το ζήλευαν και οι αθλήτριες που αγωνίζονται σε γυναικείες αγωνιστικές  ομάδες. Η διακύμανση του σκορ είναι χαρακτηριστική:  1-0 (25-23), 1-1 (19-25), 1-2 (23-25), 2-2 (25-13) και 3-2 (15-9).
Ήταν μια πραγματική γιορτή για το βόλεϊ. Μοναδική παραφωνία ήταν ένας “φίλαθλος” οποίος πέταξε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίδραση των παραγόντων του Πήγασου ήταν άμεση. Όχι μόνο καταδίκασαν το γεγονός και  απομόνωσαν άμεσα το συγκεκριμένο “φίλαθλο” αλλά τον απομάκρυναν και από το γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας καταδικάζουμε το γεγονός και συγχαίρουμε τη στάση των παραγόντων του Πήγασου.
Ας αφήσουμε όμως αυτά και να γυρίσουμε πάλι στον αγώνα. Στα τρία πρώτα σετ κανείς από τους φιλάθλους δεν ήξερε ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής. Στο 4ο σετ η ομάδα μας είχε έντονα τα σημάδια της κόπωσης. Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες τόσο των ομάδων του τελικού όσο και των άλλων ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά. Ήταν πραγματικά συγκινητικές στιγμές όταν το μικρό παιδάκι έβλεπε τη μητέρα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας του το  παράδειγμα του “ευ αγωνίζεσθε”, και στο τέλος η αγκαλιά που ήταν η απόλυτη δικαίωση.  
Η διοργάνωση ήταν άψογη. Όπως έπρεπε να είναι μια τέτοια διοργάνωση. Οι φίλαθλοι κάποιες στιγμές δημιούργησαν μια καυτή έδρα αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια με εξαίρεση το ατυχές περιστατικό που αναφέραμε. Τέλος θα πρέπει να συγχαρούμε τους παράγοντες του Πήγασου και τον κ. Δεσάντη προσωπικά για την διοργάνωση  και τη φιλοξενία. Ευχόμαστε και του χρόνου να ζήσουμε ανάλογες στιγμές.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ. Κολτσίδα και Καραθανάση.

Πήγασος Χαϊδαρίου: (Πανίδη), Τασούλα, Ντουλμά, Σιδέρη, Ξυπολητά, Κυριλή, Φιλιππάκη, Θεοδωρακοπούλου, Δελλή, Παπαγεωργίου, Παπαγεωργίου, Κογκαλίδου και Καταβελάκου.

Α.Ε. Ρέντη: Γιώργος Νικολακάκος (προπονητής),  Κίκου Σ., Κουτρουμπά Ε., Μητροσύλη Ε., Δροσινού Π., Κεσισίδου Σ., Παντολέων Ε., Τσαπούρη Ε., Ξενάκη Σ., Κόλλια Α., Βαλσαμίδου Δ., Πανώρη Β., Παπαιακώβου Α., Σμυρλόγλου Δ., Ακζιώτη Μ., Κρεμμύδα Β., Βασιλείου Ο., Μαλεβίτη Ε., Κασάι Μ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.