Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ (6Χ6)

Χθες Σάββατο το μεγάλο τμήμα ακαδημιών μας (2000-01-02) έπαιξαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (6χ6) στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟΝΣ Μίλωνα. Συμμετείχαν 14 αθλήτριες για την ομάδα μας σε ολοκληρωμένα 4 σετ με θετικό πρόσημο στα 3 από τα 4. Τίποτα παραπάνω για το αποτέλεσμα γιατί ο στόχος και των δυο ομάδων ήταν η ουσία που δεν είναι άλλη από το πόσο καλά τα παιδιά είχαν αφομοιώσει τις οδηγίες των προπονητών τους για να τις κάνουν πράξη.
Οι συγκεκριμένες αθλήτριες της ομάδας μας θα συγκροτήσουν τις παγκορασιδες της νέας αγωνιστικής σεζόν 2014-15 και εάν συνεχίσουν με αυτό τον ζήλο τις προσπάθειες τους σίγουρα θα μας προσφέρουν πολλά.
Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα αλλά η δουλειά συνεχίζεται από αύριο Δευτέρα με τις προπονήσεις. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Μίλωνα (προπονητές και αθλήτριες) και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ήδη σπουδαίο έργο τους.

Επίσης ένα  μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των παιδιών μας που είχαν μαζική συμμετοχή και βοήθησαν στην μετακίνηση μας.

Όσοι γονείς έχουν φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα παρακαλούμε όπως μας τις στείλουν με mail στο aerentivolley@hotmail.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.