Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Πρώτη γνωριμία στην Άγκυρα

Πρώτη γνωριμία στην Άγκυρα

Με διπλή προπόνηση, στο γήπεδο «Bestepe», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ενός από τους δυο ομίλους , κύλησε η πρώτη ημέρα της εθνικής βόλεϊ κορασίδων στην Άγκυρα, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινάει το Σάββατο 30/4. Η Καρολίνα Μπαρζούκα είχε μια πρώτη ευκαιρία μαζί με τις παίκτριες της να γνωρίσουν το γήπεδο με την ομάδα να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς...

«Η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά. Παίξαμε φιλικά με τον Ηρακλή Κηφισιάς και την εθνική Ισπανίας κι έτσι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να δοκιμαστούμε σε συνθήκες αγώνα, αλλά και να δεθούμε μεταξύ μας. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, όντας ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμες. Στόχος μας είναι η εξάδα και μακάρι να τα καταφέρουμε», δήλωσε η πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας Τάνια Χρηστινίδου.

Η κεντρικός Μελίνα Εμμανουηλίδου συμπλήρωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας στο σπίτι του βόλεϊ έτσι να έρθουμε έτοιμες εδώ. Βέβαια το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί ήταν λίγο, ωστόσο όλα τα κορίτσια δείξαμε συγκέντρωση και ήρθαμε για το καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε εμπειρίες και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει. Εμείς περιμένουμε με καλή διάθεση τους αγώνες».

Από το πρωί βρίσκονται στην Άγκυρα και οι άνθρωποι της CEV, με τον Τσέχο αντιπρόεδρο Dr. Γιαν Χρόνεκ να επιθεωρεί τα δύο γήπεδα όπου θα γίνουν οι αγώνες και να μένει -και αυτός- εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις στο «Baskent» (σ.σ. πάνω από την κεντρική σάλα, χωρητικότητας 11.000 θεατών υπάρχει ξενοδοχείο, ενώ πάνω από το βοηθητικό «Bestepe» υπάρχει γήπεδο beach volley).

* Σήμερα έφτασαν στην τουρκική πρωτεύουσα και οι υπόλοιπες αποστολές των ομάδων που συμμετέχουν στον «ελληνικό» όμιλο και μάλιστα όλες οι χώρες, Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Ουκρανία και Σλοβακία μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.
* Οι διοργανωτές «ταλαιπώρησαν» λίγο την ελληνική ομάδα καθώς έδιναν για σήμερα μόνο μία προπόνηση, ωστόσο τελικά το αίτημα της «γαλανόλευκης» για δύο προπονήσεις έγινε δεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.