Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ 3-1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ .

Πριν μιλήσω για την έκβαση του χθεσινού αγώνα θα ήθελα να πω σε όλους τους ''φίλους'' που στεναχωρήσαμε χθες γλου,γλου,γλου όπως έλεγε και ο αείμνηστος μεγάλος ηθοποιός Νίκος Σταυρίδης. Επίσης να τους πω ότι την παραμονή μας την κερδίσαμε εμείς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και το σημαντικότερο δεν μας χάρισε κάνεις τίποτα. Ότι καταφέραμε το καταφέραμε όλοι μαζί Διοίκηση,Προπονητής,Αθλήτριες και Φίλαθλος κόσμος.
Οι Νικολάκης Τ, Παπουτσιαν Ε, Βακαλακης Η οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις αθλήτριες μας που έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Ειδικά για τον χθεσινό αγώνα πολλά μπράβο στην Λουτσιάνα (ελπίζω να κατάλαβε ποια είναι η δύναμή της) στην Φωτεινή (τον γίγαντα του κέντρου) στην Ιουλία (δουλεύοντας με το μυαλό το παιχνίδι θα πετύχει πολλά) στην Σταυροπουλου (απίστευτες άμυνες) στην Χριστοφη (γιατί κάλυψε την θέση της με επιτυχία μετά από απουσία πολλών παιχνιδιών εξαιτίας τραυματισμού) στην Νασκιντασβιλι (το άγριο λίμπερο μας σταθερή και χθες) στην μικρή μας πάσα Ειρήνη (μέχρι το σημείο του τραυματισμού της ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας μας) στην Μοκα (για άλλη μια φορά έκανε με επιτυχία αυτό που της ζήτησε ο προπονητής της) στην Θηραιου (σε ετοιμότητα με φιλότιμο και καλές επιλογές) στις αθλήτριες του πάγκου Κολυαρδου Ο, Παπουτσιαν, Χαρα, (έδιναν πολύ θετική ενέργεια με την φωνή τους και είμαι σίγουρος πως εάν έμπαιναν μέσα θα τα κατάφερναν το ίδιο καλά) στις Μαρίνα, Μαρία Π, Δήμητρα (κορασίδες οι οποίες βοήθησαν πολύ στον τομέα των προπονήσεων) και τέλος στην άτυχη της βραδιάς Κολυαρδου Μ (έδωσε την ψυχή της από την εξέδρα).
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Γιώργο Μενδρινο που έγινε ένα με την ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που ήρθε κοντά μας πίστεψε στις αθλήτριες μας και δουλεύοντας σκληρά μαζί τους για 4 μήνες κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. Η ομάδα μας του χρωστάει πολλά
Επίσης μην ξεχάσω τον Γιάννη Δακορωνη που και αυτός συνετέλεσε όσο μπορούσε στην επιτυχία μας.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που και χθες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό
Την όγδοη (8) νίκη στο πρωτάθλημα που της χάρισε την παραμονή της πέτυχε χθες το βράδυ η ομάδα μας σε εντός έδρα παιχνίδι για την 11 αγωνιστική του δεύτερου γύρου Α γυναικών ΕΣΠΕΔΑ απέναντι στην ομάδα ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗΣ με 3-1 σετ (25-20,32-30,23-25,25-13). Η ομάδα μας κατέκτησε το 1 σετ σχετικά εύκολα αφού προηγείτο σε όλη την διάρκεια του με αρκετή διαφορά πόντων. Στο δεύτερο σετ κάναμε ότι στο πρώτο και εάν δε κάναμε κάποια χαζά λάθη στο 23-20 θα είχαμε ακόμη πιο εύκολη επικράτηση από το 32-30 . Στην αρχή του τρίτου σετ έρχεται το δεύτερο πλήγμα (το πρώτο ήταν ο τραυματισμός της εξ ανάγκης κεντρικού Κολυαρδου Μαρίας στην προπόνηση της Τρίτης,διάστρεμμα) για την ομάδα μας σε επίπεδο τραυματισμού της μικρής μας πασαδορου Νικολάκη Ειρήνης (διάστρεμμα)και έτσι τίθεται εκτός αγώνα .Στην θέση της μπήκε και τέλειωσε βέβαια το παιχνίδι η Θηραιου Δέσποινα η όποια ήταν εκπληκτική και θεωρώ ότι εάν δουλέψει θα δώσει πολλά ακόμα, άλλωστε δεν ήταν τυχαία οι δυο επιλογές μας στην θέση της πάσας. Πιστέψαμε σε αυτές και δικαιωθήκαμε .Στην συνέχεια και ενώ το σκορ ήταν 23-20 εμείς μπροστά η Α' διαιτητής Κυριοπουλου άρχισε το παιχνίδι των συνεχόμενων λαθών εις βάρος μας με αποτέλεσμα να το χάσουμε 23-25. Στο τέταρτο σετ οι αθλήτριες μας φτιαγμένες από το χειρουργείο του τρίτου σετ ήταν καταιγιστικές και κέρδισαν με 25-13.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
Σταυροπουλου,Τριανταφυλλίδη,Πάλη,Ζωρζου,Νικολάκη,Χριστοφη,Νασκιντασβιλι(λ).
Έπαιξαν επίσης οι Μοκα,Θηραίου Ο . Την 12αδα συμπλήρωναν οι
Κωστάκη,Παπουτσιαν,Κολυαρδου Ο.
Η διαιτησία της κ. Κυριοπουλου Θ. ήταν πολύ κακή.Θα πρέπει μου φαίνεται να κάτσει ξανά στα θρανία .Αλήθεια τις υπογραφές τους οι αρχηγοί των ομάδων τις έβαλαν πριν το τέλος των παρατηρήσεων σας για το κ. Νικολάκη η μετά και αφού ενημερωθούν για τα γραφόμενα σας όπως ορίζει ο κανονισμός .Τελείως αντίθετα τα συμπεράσματα και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στον Β' διαιτητή κ. Τσακα ο οποίος ήταν για άλλο ένα παιχνίδι άψογος. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ και σίγουρα με τέτοιες διαιτησίες του ευχόμαστε τα καλύτερα. Εμείς τον στηρίζουμε.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-0
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2-3
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1
ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-2
ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 63-14 60
-------------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 61-13 57
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 56-17 53
4. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 54-25 48
5. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 44-34 40
6. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 34-49 26
7. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 30-51 21 (10)
8. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 27-53 21 (9)
9. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 29-52 21 (9)
--------------------------------------------------
10. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 30-52 21 (8)
11. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 27-56 14
12. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 23-62 11


2 σχόλια:

  1. Μπορείτε να μας ενημερώσετε τι γίνεται, αν η Δραπετσώνα δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ; Υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστεί η ΕΥΡΥΑΛΗ; Πολύ θα το ήθελα και νομίζω πάρα πολλοί θα είναι σαν και μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βεβαια αν δικαιωθει η Δραπετσωνα υποβιβαζεται η Ευρυαλη αλλα εχω την εντυπωση οτι η Δραπετσωνα δεν θα το συνεχισει καθως δεν εχει να ωφεληθει απο κατι πλεον βαθμολογικα αλλα και το οικονομικο κοστος ειναι μεγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.