Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ .ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΕΙ


«Βάζουν ταφόπλακα»
Από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Μελισσουργό και τον πρώην ΓΓ της ομοσπονδίας Άγγελο Κυριακίδη πήραμε επιστολή διαμαρτυρίας καταγγέλοντας μεθοδεύσεις της διοίκησης του Αχιλλέα Μαυρομάτη ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, ενώ παράλληλα καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων να συμμετάσχουν στην διαδικασία αλλαγής καταστατικού...
Η επιστολή αναφέρει:
Μετά την ανάρτηση της εισήγησης καταστατικού στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ οι κύριοι Μαυρομάτης και Ψαρουδάκης, φέρνουν προς ψήφιση την ταφόπλακα του Ελληνικού Βόλεϊ!!
Αν δεν αντιδράσουν τώρα τα Σωματεία, τότε είναι άξια της τύχης τους, και κανένας από εδώ και πέρα δεν θα δικαιούται να παραπονιέται, ούτε καν να μιλάει, για τα δεινά που κοντεύουν να σβήσουν το βόλεϊ από τον Ελληνικό χάρτη!
Πριν από 10 μήνες, ο κος Μαυρομάτης είχε συμφωνήσει ομόφωνα σε όλες τις προτάσεις μας για τις αλλαγές του Καταστατικού, και μόνο σε τρεις μειοψήφησε (τα πρακτικά υπάρχουν).
Ξαφνικά, και υπό τη πίεση των «οπλαρχηγών» του διαφωνεί με όλα όσα συμφωνούσε τότε, μερικά μάλιστα τα είχε εισηγηθεί εκείνος, (όπως ο αναλογικότερος τρόπο σταυροδοσίας με λιγότερους από 21 σταυρούς, κ.λ.π.), και φέρνει προς ψήφιση ένα Καταστατικό ντροπή, προσπαθώντας μόνον να διασφαλίσει τον εαυτό του και τους συν αυτόν.
ΔΕΝ επιθυμεί να σταματήσει η ντροπή των εξουσιοδοτήσεων των «κουμπάρων» που οδήγησαν το άθλημά μας μέχρι εδώ,
ΔΕΝ επιθυμεί να περιοριστούν οι σταυροί σε 14 το πολύ ώστε να εκλέγονται οι θεωρητικά ικανότεροι και όχι απαραίτητα ολόκληρη η αγέλη!
ΔΙΑΤΗΡΕΙ τον παράλογο θεσμό του γκρουπ των αναπληρωματικών υποψηφίων στα ψηφοδέλτια Αυτό πάει να πει, για όσους δεν ξέρουν ότι : Εκλέγονται οι 21 πρώτοι, οι υπόλοιποι (22ος και μετά) δεν είναι καν επιλαχόντες και αν παραιτηθεί κάποιο μέλος του ΔΣ τον αναπληρώνει ΟΧΙ ο 22ος στη σειρά όπως θα ήταν λογικό αλλά ο πρώτος από ένα άλλο γκρουπ υποψηφίων, αυτό των αναπληρωματικών ( Άτομα που από την αρχή έχουν βάλει υποψηφιότητα για να είναι... αναπληρωματικά και αν ... πεθάνει κάποιος να μπουν στο ΔΣ !!)
Έτσι ελέγχουν και το τελευταίο άτομο που θα μπει στο ΔΣ.!!!
Υπενθυμίζουμε σε όλα τα Σωματεία, ότι η ΓΣ για το Καταστατικό, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ από οποιαδήποτε άλλη ΓΣ, ακόμα και από εκλογική ΓΣ, αφού οι εκλογές δεσμεύουν για 4 χρόνια, ενώ το Καταστατικό θα δεσμεύει για δεκαετίες ίσως!!
Σε αυτήν ειδικά τη Γενική Συνέλευση ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν και τα 322 Σωματεία, και να εκπροσωπηθούν από μέλος του ΔΣ και όχι από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο «παπαγαλάκι»!!
Πρέπει να ακούσετε, να κρίνετε και να ψηφίσετε κατά συνείδηση, και να μην αφήσετε τη γνωστή μειοψηφία των «επαγγελματιών» να ορίσουν τη τύχη σας για τις επόμενες δεκαετίες.
Αλλιώς δεν θα έχετε το δικαίωμα να ξαναμιλήσετε ποτέ για όσα κακά συμβαίνουν και θα συμβούν στο Ελληνικό Βόλεϊ!
Δεν μπορεί να κοιτάτε τα μικροσυμφέροντα του τώρα, και να αγνοείτε τις επιπτώσεις του μέλλοντος!!
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Μελισσουργός
Πρώην Πρόεδρος ΕΟΠΕ
Άγγελος Κυριακίδης
Πρώην Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ
& πρώην Μέλος Επιτροπής Καταστατικού
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.