Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια εβδομάδα μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου Α' Κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ 2010-11 νιώθω την ανάγκη να πω μερικά λόγια - αλήθειες για την ομάδα μου και όχι μόνο.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο (με μόλις 4 βαθμούς κληρονομιά από τον πρώτο γύρο) έχοντας ως πρώτο στόχο την κατάκτηση των έξι (6) νικών στα παιχνίδια της έδρας μας και μάλιστα με καθαρό αποτέλεσμα 3-0 η 3-1 όπου θα μας έδιναν άλλους 18 πόντους ,σύνολο 22 και σαν δεύτερο στόχο ότι μαζέψουμε από τα πέντε (5) παιχνίδια εκτός έδρας .Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος δρόμος που έπρεπε να διανύσουμε μόνοι μας και χωρίς να περιμένουμε την οποιαδήποτε ''βοήθεια'' κάτι το οποίο οι αρχές μας δεν θα το επέτρεπαν να συμβεί γιατί πιστεύουμε ότι η προσπάθεια και ο ιδρώτας των αθλητών γενικά είναι αυτός ο ένας και μοναδικός παράγοντας που πρέπει να αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα και όχι οι χειραψίες παραγόντων διαφόρων σωματείων κάτω από το τραπέζι. Με αυτό το σκεπτικό τα κορίτσια του συλλόγου μας τα κατάφεραν μαζεύοντας 17 βαθμούς (1.Ίλιο 3-0 2. Θρίαμβο 3-1 3.Δραπετσώνα 3-1 4.Ίριδα 3-1 5.Ευρυαλη 3-1 και Αργυρούπολη 3-2) και κέρδισαν με αυτό τον τρόπο πανάξια την παραμονή τους στη κατηγορία παίζοντας μέσα και μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς καμιά αντίπαλη ομάδα μεγάλη - μικρή να μας χαριστή γεγονός που κάνει εμάς την διοίκηση του συλλόγου πραγματικά υπερήφανους και μας δίνει το δικαίωμα να κοιτάμε όλους τους αντιπάλους μας κατευθείαν στα μάτια . Το θέμα είναι εάν μερικοί παράγοντες που ανήκουν σε αντίπαλες ομάδες μπορούν να μας κοιτάξουν με βλέμμα καθαρό κατευθείαν στα μάτια .
Ένα άλλο θέμα κατά την διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος ήταν η αντιμετώπιση από πλευράς ΕΣΠΕΔΑ της ένστασης της Ευρύαλης .Πιστεύουμε πως όλες οι υποθέσεις τέτοιου είδους και όχι μόνο πρέπει να εξετάζονται και να τελεσιδικουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μην μπορεί κανένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Νομίζω συμφωνείτε!!!
Τέλος θα πρέπει όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα και δεν έχουν πρόβλημα υποβιβασμού αλλά και δεν μπορούν να κατακτήσουν θέση που θα τους οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία να αγωνίζονται επί ίσοις όροις τουλάχιστον με τις ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή τους και να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν όταν αντιμετωπίζουν ομάδες αδιάφορες . Έτσι δεν θα υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος όσο αναφορά τον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.