Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αποτελέσματα τμημάτων το Σαββατοκύριακο

Με ανάμικτα συναισθήματα υποδεχθήκαμε τα αποτελέσματα των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας.
Ξεκινώντας το Σάββατο η ομάδα των κορασίδων μας νίκησε στο μικρό τελικό της τελικής φάσης της Γ' κατηγορίας κορασίδων την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με σκορ 3-1 κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Την Κυριακή οι υποχρεώσεις μας ξεκίνησαν με τον αγώνα της ομάδας των παγκορασίδων Α οι οποίες ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης με σκορ 3-0. Στη συνέχεια η ομάδα των μη ενεργών γυναικών ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΓΣ Πανιώνιος με σκορ 1-3. Τέλος η ομάδα των παγκορασίδων Β ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΑΠΣ Άμιλλα με σκορ 0-3.
Εάν εξαιρέσουμε την επιτυχία των κορασίδων μας που μας έδωσε μεγάλη χαρά το υπόλοιπα αποτελέσματα ΔΕΝ μας απογοητεύουν διότι είναι ο πρώτος αγώνας για κάθε  τμήμα και η αγωνιστική εικόνα των ομάδων ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Ειδικά για την Β' ομάδα των παγκορασίδων ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας και λογικό είναι να υπάρχει το σχετικό άγχος των παιδιών. Ο αγώνας των μη ενεργών γυναικών κρίθηκε σε δύο λάθη τα οποία θα μπορούσαν να μην έχουν γίνει. Οι παγκορασίδες Α ηττήθηκαν από μια καλύτερη, κατά γενική ομολογία, ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τα αποτελέσματα θα έρθουν όπως ήρθαν και στις κορασίδες μας.
Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση για την ομάδα των κορασίδων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.