Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ε. Ρέντη – Άρης Αμφιάλης: 3 – 1 (Μικρός τελικός final four κορασίδων 2015)



Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των κορασίδων μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας . Κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Αμφιάλης με σκορ 3-1.

Πολύ καλός αγώνας σε ένα γεμάτο γήπεδο και μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Φανερό το άγχος για τις αθλήτριες μας τη στιγμή που έπαιζαν  το πρώτο τους final four. Ένα σημαντικό αγώνα, από αυτούς που πρέπει να αποδείξεις τόσο στον εαυτό σου όσο κι στους άλλους ότι δίκαια βρίσκεσαι σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ.

Στο 1ο σετ και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά με αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές. Όμως η ομάδα μας ήταν ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του σετ με αποτέλεσμα να το κερδίσει με σκορ 28-26.
Στο 2ο σετ οι πολλές λάθος ενέργειες και το μη καθαρό μυαλό σε συνδυασμό με την καλύτερη απόδοση της αντιπάλου ομάδας  έφεραν το σκορ στο 16-25.
Στο 3ο και 4ο σετ οι αθλήτριες μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Με λίγα λάθη, καλές επιθέσεις, καθαρό μυαλό αλλά και πίστη στη νίκη κατάφεραν και κέρδισαν και τα δύο σετ με 25-21.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την απόδοσή τους. Πολύ περισσότερο στις αθλήτριες της ομάδας μας που ήταν οι πρωταγωνίστριες του μικρού τελικού. 

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας κ. Δροσινού για την πολύ καλή δουλειά που έκανε όλη τη χρονιά τόσο από άποψη τεχνικής όσο και από άποψη ψυχολογίας.

Καλή η διαιτησία των κκ Λιάκου και Θεοδωρίδου.

Α.Ε. Ρέντη: Δροσινού Π. (προπονήτρια), Σταυροπούλου Α., Βαρβαρέλη Ν., Λυχναρά Λ., Κρεμμύδα Μ., Κουκιά Α., Δενάρδου Χ. Πετράκη Ι., Κράνη Ε., Μαννέ Α., Ζίλο Α., Γλυκοφρίδη Θ., Καραμαλέγκου Σ.

Αρης Αμφιάλης:Ευθυμιάδου Μ. (προπονήτρια), Μικέλη Μ., Μπουρασάνη Α., Γρηγοράτου Α., Θεοδοσίου Σ., Κατρή Ε., Κούτσωνα Θ., Δαμίγου Μ., Λουκοπούλου Ε., Μπαλταδούρου Α., Βεντούρη Α., Πολυκρέτη Ι.

ΥΓ. Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες από την απονομή.



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.