Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΕΣ 3 X 3 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι παγκορασίδων Β' που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον Νέο Κλειστό Ρέντη με αντίπαλο την ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού.  Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την ομάδα μας αφού οι Παγκορασίδες Β της Αρτέμιδας, νίκησαν το πρώτο σετ με 12-25. Στο δεύτερο σετ τα λάθη της άμυνας μας και η αγωνιστική άνοδος της ομάδας μας έδωσαν την κατάκτηση του 2ου σετ κάνοντας το  1-1.
Στην συνέχεια προσπάθησαν και οι 2 ομάδες, αλλά η  ομάδα  μας κέρδισε τα επόμενα 2 σετ οριακά, με 25-23 και τα δυο και πήρε τους βαθμούς της νίκης
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δύο ομάδων!  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «εξέδρα» που δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τις αθλήτριες. Η παρουσία τους ήταν σημαντική.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: 3-1 (12-25, 25-16, 25-23, 25-23)

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), 
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΑΝΤΟΥΚΑ ΛΥΔΙΑ,  ΚΑΡΑΦΑΝΤΗ ΕΦΗ, ΜΠΑΡΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΑ,     ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΡΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΝΕΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΑΝΝΑ, ΓΚΟΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,  ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της ερασιτεχνικής μας ομάδας γυναικών που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στις 17.00 στον Νέο Κλειστό Ρέντη με αντίπαλο την ομάδα του Παμβοχαικου για την 2η αγωνιστική. Η ομάδα μας νίκησε την αντίπαλη ομάδα με 3-1 σετ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έπαιξαν αρκετά καλά αλλά πιστεύουμε πως η ομάδα μας θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ένα είναι το ζητούμενο σε αυτό το πρωτάθλημα, ''η διασκεδαση''. 


Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ, ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ, ΛΥΤΙΝΑ, ΜΗΤΡΟΣΥΛΗ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ, ΞΕΝΑΚΗ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ
, ΚΟΛΙΑ, ΚΑΣΑΙ, ΜΠΑΛΙΟΥ


Τέλος η ομάδα μας Παγκορασίδες Α' στο παιχνίδι που έκλεισε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις της χθεσινής ημέρας στο κλειστό της Σαλαμίνας στις 19.00 νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Τελαμώνα με 2-3 σετ με ανατροπή αφού χάναμε 2-ο σετ. Πολύ καλός αγώνας και από τις δυο ομάδες με εναλλαγές  συναισθημάτων και πολύ χειροκρότημα από τους φιλάθλους και των 2 ομάδων.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ καλή φιλοξενία στη Σαλαμίνα και ιδιαίτερα στον άψογο κ.Μετανοια Τάσο και στην προπονήτρια του Τελαμώνα κα. Παπαδημητρίου.

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), ΜΠΑΝΠΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΑΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, 
ΧΥΣΟΛΛIΜΑΡΙΑΝΝΑ,  ΛΥΧΝΑΡΑ ΛΥΔΙΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, 
 ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΕΣΙΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΝΕ ΗΡΩ,
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.