Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΛΕΙ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ

Η Διοίκηση του σωματείου ΑΟΝ Αργυρούπολης έβγαλε χθες Δευτέρα 04/11/13 ένα δελτίο τύπου με θέμα ‘’την πληρωμή Διαιτητών στους αγώνες κυπέλλου, διοργάνωση της ΕΟΠΕ’’. Η Διοίκηση της ομάδας μας συμφωνεί απόλυτα με την όλη φιλοσοφία του δελτίου τύπου των ανθρώπων της Διοίκησης του σωματείου ΑΟΝ Αργυρούπολης. Έτσι ακριβώς έχουν τα γεγονότα. Οι Διαιτητές για όλους τους αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα για το Κύπελλο έχουν πληρωθεί με λεφτά της ΕΣΠΕΔΑ με την υπόσχεση από την ΕΟΠΕ ότι μόλις πάρουν χρήματα από το κράτος θα τα δώσουν στην ΕΣΠΕΔΑ.

Ξέρεται δεν είναι τα 50 ευρώ περίπου που δίνει το κάθε σωματείο είναι η όλη διαδικασία (όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της Αργυρούπολης), μια διαδικασία αγώνων κυπέλλου που γίνεται απλώς για να γίνει και στηρίζεται καθαρά στην θέληση των ομάδων να αγωνίζονται για το άθλημα που αγαπούν.

Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος από τους πολλούς που ο Γεν. αρχηγός της ομάδας κος Νικολάκης διαφωνούσε με την τακτική που ακλουθούσε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ που τον οδήγησαν στην παραίτηση του με επιστολή που έστειλε (αρ.πρ. Ένωσης 20264) στις 25/10/13 από την θέση του Γεν. Γραμματέα καθώς επίσης και από μέλος του ΔΣ της Ένωσης.
Ο Γεν. αρχηγός της ομάδας μας πάντως και στην συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης που έγινε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 , στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (οδός : Καποδιστρίου & Ποσειδώνος), με πρώτο θέμα την Αποδοχή παραίτησης Γεν. Γραμματέα Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.τους ενημέρωσε πως η απόφαση του είναι αμετάκλητη και έκανε γνωστούς όλους τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή. Τα πρακτικά υπάρχουν.

Σημ: Ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας μας κος Νικολάκης όταν έμαθε το πρωινό της Πέμπτης 24/10 ότι τα έξοδα των αγώνων κυπέλλου θα δοθούν από τα σωματεία αντέδρασε, ενημέρωσε ότι δεν πληρώνει τους Διαιτητές και ως Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ τότε ( την επομένη ημέρα παραιτήθηκε) ζήτησε την αναβολή των αγώνων και έκτακτο ΔΣ. Αντί αυτού έγιναν όλοι οι αγώνες Κυπέλλου αφού είχαν ενημερωθεί και συμφωνήσει οι παράγοντες των γηπεδούχων σωματείων να πληρώσουν τους Διαιτητές (δικαίωμα τους). Στον δικό μας αγώνα όμως η πληρωμή των Διαιτητών δεν έγινε ούτε από την ομάδα μας ούτε από την αντίπαλη ομάδα.


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.