Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ

Α) Καραχαλιος ‘’Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ειλικρινά υπήρχε πολλή σκέψη αν η ομάδα μας θα έδινε συνέχεια σε όσα διαδραματίστηκαν ΕΚΤΟΣ γηπέδου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι Νεανίδων Ρέντη - Εν.Ιλιου και είπαμε για μια ακόμα φορά να δώσουμε τόπο στην οργή γιατί πιθανόν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά εκτός γηπέδου ίσως να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Αλλά κάποια στιγμή έχει και η ανοχή τα όρια της, καθώς έχει και το θράσος να ζητάει και τα ρέστα για μια ένταση που μονός του δημιούργησε.
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Αναρωτιέμαι εάν η ανακοίνωση είναι του συλλόγου η προσωπική  και εάν την επιστολή μας που στείλαμε την έχουν διαβάσει οι Διοικούντες του συλλόγου γιατί η επιστολή σας προς την ΕΣΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι χωρίς σφραγίδα ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Επίσης αναφέρεται ‘’γιατί πιθανόν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά εκτός γηπέδου ίσως να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Αλλά κάποια στιγμή έχει και η ανοχή τα όρια της, καθώς έχει και το θράσος να ζητάει και τα ρέστα για μια ένταση που μονός του δημιούργησε’’. Θα σας απαντήσουμε όπως και εσείς ‘’ότι ακόμα και τώρα παράγοντες από άλλες ομάδες αναρωτιούνται και με ρωτάνε γιατί όπου Καραχαλιος = φασαρία’’ Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που το επικαλούνται αυτό. Όταν μας ρωτήσετε θα σας τους αναφέρω. Αλλά μην ψάχνετε και πολύ μακριά, ρωτήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους  τι είπαν στον κ. Παπουτσιαν, κ. Σταυρόπουλο και στον προπονητή μας για εσάς τον ίδιο . Ο μεν πρώτος κύριος ζήτησε συγγνώμη για εσάς και την συμπεριφορά σας και η κυρία που καθόταν στον πάγκο της ομάδας σας, είπε ότι με την νίκη μας πέρσι μας καταστρέψατε γιατί είχαμε επενδύσει πολλά και ότι δεν συμμερίζεται  την άποψη του κ. Καραχαλιου λέγοντας μάλιστα ότι είναι για γέλια όποιος υποστηρίζει πως πληρώθηκε η δέκατη ομάδα (Α.Ε.ΡΕΝΤΗ) για να κερδίσει την δεύτερη (το ΙΛΙΟ) 
 Β)Καραχαλιος ’’ Όταν τελείωσε το παιχνίδι κατέβηκα στο γήπεδο να ρωτήσω (γι’ αυτό και μόνο) τον πρώτο διαιτητή αν θα με σημειώσει στο φύλλο αγώνα (όπως χαρακτηριστικά έδειξε στο τρίτο σετ) για διαμαρτυρία μου σε απόφασή του, θέλοντας να του επισημάνω ότι θέλω να γράψει ότι ήμουν στην κερκίδα κι όχι στον πάγκο. Ο διαιτητής προς τιμήν του μου είπε ότι κακώς φώναξα αλλά δεν θα με σημειώσει γιατί σε καμιά περίπτωση δεν τον έβρισα.
Αφού λοιπόν τελείωσε η ΗΡΕΜΗ συζήτηση με τους διαιτητές φεύγοντας κάποιος από τους παράγοντες του Ρέντη με ρώτησε γιατί διαμαρτυρήθηκα και πάνω στην κουβέντα αναφέρθηκε το περσινό παιχνίδι... εκεί του ανέφερα ότι ακόμα και τώρα παράγοντες από
 άλλες ομάδες αναρωτιούνται και με ρωτάνε πως δεν καταλάβαμε τι είχε γίνει παρασκηνιακά πέρυσι’’.
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Αυτός που σε πλησίασε είναι ο κ. Παπουτσιαν  και τα γεγονότα έχουν ως εξής: Τον Διαιτητή δεν τον πλησίασες μόνο για τα παραπάνω αλλά σύμφωνα με τα αυτά που άκουσε-υποστηρίζει ο κ. Παπουτσιαν του έκανες παρατήρηση για φάση ‘’ ότι μια αθλήτρια του Ρέντη μπήκε μέσα  με το πόδι της και παρά λίγο να κτυπήσει την αθλήτρια μας (Ίλιο) και δεν το σφύριξες και έχει κάνει χιαστούς για να πάρεις την απάντηση από τον Διαιτητή ‘’ ότι έχεις άδικο και δημιουργείς συνέχεια προβλήματα στα παιχνίδια’’. Στην συνέχεια σου είπε ο κ. Παπουτσιαν μην διαμαρτύρεσαι συνέχεια και τότε του ανάφερες για τον περσινό αγώνα, κατεβαίνοντας τις σκάλες σε ρώτησε ο κ. Παπουτσιαν εάν για αυτά που λες έχεις αποδείξεις και του κάνεις την κίνηση με τα χέρια δεμένα εννοώντας τις χειροπέδες. Επίσης πριν βγει από το γήπεδο παρουσία  του κ. Νικολακακου  και του κ Σταυρόπουλου  τους είπε πως όλη η ΕΣΠΕΔΑ έχει βουλιάξει για τον περσινό αγώνα. Σε ερώτηση του κ Σταυρόπουλου ‘’πες μας δυο πράγματα από αυτά που γνωρίζει η ΕΣΠΕΔΑ’’ έκανες κοκοκο, δηλαδή δεν είπες  τίποτε.
Τώρα επειδή είσαι μάγκας αλλά αλλά χωρίς σακάκι γιατί δεν αναφέρεις τις ομάδες που ακόμα και σήμερα όπως γράφεις πιο πάνω ‘’ αναρωτιούνται και με ρωτάνε πως δεν καταλάβαμε τι είχε γίνει παρασκηνιακά πέρυσι’’, για να σταματήσει η ομάδα μου να ασχολείται με σένα προσωπικά και να ζητήσει την ευθύνη αλλού. Διαφορετικά το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις λάσπη στο σωματείο μας.
Γ) Καραχαλιος ’’Βγαίνοντας στον ΔΡΟΜΟ και πηγαίνοντας για τα αυτοκίνητα μας να φύγουμε με ρώτησε ο προπονητής της ομάδας μου τι λέγαμε για το περσινό παιχνίδι (γιατί πέρυσι δεν ήταν στο Ίλιον και δεν ήξερε).

Του εξήγησα ότι έχει ακουστεί ότι '«κάτι έγινε στο παρασκήνιο....χωρίς να ξέρω τι ακριβώς…'» (αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια μου)

Την στιχομυθία
 άκουσε η κόρη του Νικολάκη που βρισκόταν μπροστά και γύρισε και ρώτησε τι εννοούμε....

Της απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ (μάρτυρας ο προπονητής μας ) ότι ''δεν έχει να κάνει μ' εσάς κούκλα μου εσείς κάνατε αυτό που έπρεπε κάποιοι ΙΣΩΣ δεν φέρθηκαν σωστά''...κι έφυγα...’’
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Στον προπονητή σας είπατε ότι ότι το παιχνίδι πέρσι το έφτιαξε ο ΡΕΝΤΗΣ με την ΙΡΙΔΑ, τότε η αθλήτρια μας σας ρώτησε ‘’ποιος φτιάχνει παιχνίδια’’ και εσείς απαντήσατε ‘’ο ΡΕΝΤΗΣ σας έχουν μάθει όλοι στη ΕΣΠΕΔΑ’’ με αποτέλεσμα η αθλήτρια μας γεννημένη το 1996 να βάλει τα κλάματα γιατί εκείνη την στιγμή ένιωσε πολύ ταπεινωμένη και της ακυρώνατε την προσπάθεια της σε εκείνο τον νικηφόρο αγώνα. Τέλος σύμφωνα με τα λεγόμενα σας οι αθλήτριες μας έκαναν αυτό που έπρεπε άρα το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια και κερδήθηκε με τις δυνάμεις και την ικανότητα των αθλητριών μας απέναντι στις δικές σας, τότε γιατί όλη αυτή η πρεμούρα ότι η ομάδα μας πήρε λεφτά από την ΙΡΙΔΑ. Άρα μένουν οι παράγοντες της ομάδας μας, εμείς δηλαδή, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται ότι πήραμε χρήματα και δεν είπαμε τίποτα στις αθλήτριες μας γεγονός που σημαίνει ότι σας κέρδισαν στα ίσια η ότι πήραμε χρήματα και τάξαμε αυτά στις αθλήτριες μας προς όφελος τρίτης ομάδας που και πάλι δεν στέκει σύμφωνα με τα λεγόμενα σας. Στον αγώνα ήσασταν γιατί δεν τους αποστομώνεται όλους αυτούς που ισχυρίζονται ‘’τους παράγοντες από άλλες ομάδες και αναρωτιούνται και με ρωτάνε πως δεν καταλάβαμε τι είχε γίνει παρασκηνιακά πέρυσι’’. Νομίζω κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Δ) Καραχαλιος Σε δευτερόλεπτα βρέθηκε ο Νικολάκης δίπλα μου με το αμάξι του με ύφος επιθετικότατο να με ρωτάει γιατί ενόχλησα την μικρή....
Του απάντησα ότι δεν την ενόχλησα αλλά ότι με ρώτησε κάτι και της απάντησα, και μόλις τελείωσα την κουβέντα μου άρχισε να βρίζει μανάδες, σπίτια, πατέρες, το Ίλιον, Παναγίες, Χριστούς και να αναφέρει κάτι που πρόπερσι αρνιόταν πεισματικά...ότι
 ''εγώ έχω αρχ@@@α και σας τα έδειξα στο Ιλιον''  (επαναλαμβάνω μάρτυρας ο προπονητής μας)...
Αφού αντέδρασα όσο πιο ήρεμα μπορούσα τον παρότρυνα να φύγει γιατί ήδη η κόρη του ήταν αποσβολωμένη από αυτό που ζούσε ενώ η δική μου μικρή κόρη είχε βάλει ήδη τα κλάματα...Προχώρησε με το αμάξι του κι αφού έκανε αναστροφή πέρασε δίπλα μας με ταχύτητα (παραλίγο να χτυπήσει τον προπονητή μας) και πήγε έξω από το γήπεδο ουρλιάζοντας ''μας βρίζουν ...ελάτε όλοι εδώ'' με σκοπό να προκαλέσει νέα ταραχή έχοντας βοήθεια από τους φιλάθλους του Ρέντη καθώς ως γνωστόν είναι ο πρώτος διδάξας ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και μόνος του δεν ήταν ικανός να ζητήσει τον λόγο ΑΝ συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Ευτυχώς λόγω των παιδιών κράτησα την ψυχραιμία μου ακόμα κι όταν μου άνοιξε την πόρτα για να με κατεβάσει από το αυτοκίνητο, γιατί αν κατέβαινα δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί.
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Βλέποντας ο Γεν Γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ομάδας μας να μπαίνει στο αυτοκίνητο με κλάματα η κόρη του την ρώτησε τι έγινε και αφού του είπε ζήτησε τον λόγο από τον κ. Καραχαλιο. Όταν δε του είπε ‘’δεν ντρέπεσαι που υποστηρίζεις κάτι τέτοιο ακόμη’’ και μάλιστα ενοχλείς και την κόρη μου με χαζομάρες του είπατε κ. Καραχαλιο ‘’αυτή είναι η αλήθεια, έχει βουίξει όλη η ΕΣΠΕΔΑ’’ έκανε αναστροφή και πήγε στο γήπεδο όχι για να φωνάξει βοήθεια αλλά για να μάθει τι έγινε όπου εκεί του ανάφεραν και ότι κάνατε μέσα και έξω από το γήπεδο. Ποτέ δεν έβρισε μανάδες, σπίτια, πατέρες, το Ίλιον, Παναγίες, Χριστούς γιατί είναι κάτι ενάντια στις ηθικές του αρχές οι παραπάνω βρισιές. Αυτό άλλωστε μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν και οι διαιτητές που έχουν ακούσει πάρα πολλά αλλά σε προσωπικό επίπεδο και μόνο, ΠΟΤΕ  μανάδες, σπίτια, πατέρες, Παναγίες, Χριστούς. Το μόνο που είπε για το Ίλιο είναι ότι με την συμπεριφορά σας έχετε κάνει ρεζίλι την περιοχή σας το ΙΛΙΟ. Άλλωστε εκτός από την μαρτυρία των πολλώv ανθρώπων που ήταν εκεί επικαλείται και την μαρτυρία ενός δικού σας φιλάθλου που ήταν εκείνη την στιγμή μπροστά στο γεγονός (ο ίδιος άνθρωπος που ζήτησε συγγνώμη).
Ε) Καραχαλιος Αυτός ο άνθρωπος που είναι ακόμα παράγοντας του Ρέντη δεν ξέρω τι πρεσβεύει στον αθλητισμό αφού να θυμήσω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβριζε τις παίκτριες του στο Ιλιον πρόπερσι σε αγώνα κυπέλλου κι επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για την συμπεριφορά του στο τέλος του αγώνα βγήκε στον πεζόδρομο του γηπέδου ωρυόμενος  ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ τα παντελόνια του για να μας δείξει ότι έχει γεννητικά όργανα.....κι ότι είναι (!!!) άντρας...(έτσι φαίνεται τιμάει τις άλλες ομάδες όπως αναφέρει στην επιστολή του)...!!!
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Να σας θυμίσουμε ότι ο άνθρωπος που αναφέρεται ότι έβριζε τις αθλήτριες του είναι ο αδελφός του κ Νικολάκη ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας μας τότε και όχι το σημερινό μέλος της ομάδας μας. Βέβαια άλλο ένα ψέμα από μέρους σας γιατί μετά από έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία και πάλι δική σας και όχι της ομάδας σας προς την ΕΣΠΕΔΑ,  ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ότι ούτε κάποιος άλλος από το γήπεδο αλλά ούτε και οι διαιτητές του αγώνα δεν άκουσαν κάτι τέτοιο παρά μόνο εσείς. Δεν το θυμόσαστε αυτό. Μήπως θυμόσαστε να μας  πείτε για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η τότε αθλήτρια μας Ζωή Νασκιντασβιλι η οποία είχε σπασμένο χέρι και καθόταν στην εξέδρα πιάνοντας τη από τον λαιμό όπως και τον κ. Παπουτσιαν όπου προσπαθώντας να την προφυλάξει δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο. Είναι πολύ μικρή η μνήμη σας. Τέλος για την αναφορά σας  ‘’ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ τα παντελόνια του για να μας δείξει ότι έχει γεννητικά όργανα.....κι ότι είναι (!!!) άντρας...(έτσι φαίνεται τιμάει τις άλλες ομάδες όπως αναφέρει στην επιστολή του)...!!! εσείς του το ζητήσατε να το κάνει τότε αλλά εάν θα το έκανε θα ήταν μια κίνηση προς εσάς και όχι προς το σωματείο σας.
Ζ) Καραχαλιος Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του από την ΕΣΠΕΔΑ για την όλη συμπεριφορά του και ακόμα θέλουμε να ζητήσει συγνώμη και να αποκαταστήσει την αλήθεια που παραποίησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ και μάλιστα κοινοποίησε και σε άλλους φορείς...διαστρεβλώνοντας τα λόγια μου σκοπίμως θέλοντας να θίξει το όνομα μου και την ομάδα μου και μάλιστα απέναντι σε άλλα σωματεία...κι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας αν δεν ικανοποιηθούμε καθώς υπάρχουν οι αποδείξεις με την περίφημη επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε.
Απάντηση Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Πρώτα από όλα επειδή μας αρέσει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους συγγνώμη δεν σας ζητάμε γιατί την επιστολή διαμαρτυρίας δεν σας την έστειλε ο κ. Νικολάκης  αλλά η Διοίκηση της ομάδας μας στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος. Επίσης η επιστολή μας είναι προσωπική και δεν αναφέρεται πουθενά με άσχημους χαρακτηρισμούς η ομάδα ΙΛΙΟΝ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάθε νόμιμο δικαίωμα σας γιατί ούτε θα σας ικανοποιήσουμε.
 Α και κάτι άλλο. Υποστηρίζεται ότι αυτά περί πληρωμής δεν τα λέτε εσείς και ότι ακούγονται από πολλά σωματεία στην ΕΣΠΕΔΑ και μάλιστα όπως ο ίδιος είπατε ‘’ ότι ακόμα και τώρα παράγοντες από άλλες ομάδες αναρωτιούνται και με ρωτάνε πως δεν καταλάβαμε τι είχε γίνει παρασκηνιακά πέρυσι’’.  Εμείς σήμερα μαζί με τον κ.Σουρβινο της Ίριδας πήραμε απάντηση από τα σωματεία που παρευρέθησαν στην συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ παρουσία του Προέδρου και του Γεν, Γραμματέα της ΕΣΠΕΔΑ πως ποτέ δεν έχουν αναφέρει τίποτα σε σας η οπουδήποτε αλλού για τον συγκεκριμένο αγώνα.  Όπως καταλαβαίνετε οι μάρτυρες μας εναντίον σας αυξάνονται γι’ αυτό για άλλη μια φορά συγγνώμη δεν σας ζητάμε.
Σας ρωτάμε λοιπόν πολύ καθαρά τα υιοθετείτε η για σας είναι χοντρά ψέματα και ότι οι δυο ομάδες που αναφέρονται  Α.Ε.ΡΕΝΤΗ και ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ δεν έχουν καμιά εμπλοκή.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ


Σημ: Αυτή η επιστολή μαζί με την πρώτη θα σταλεί και στον Πρόεδρο της ομάδας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.