Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ

 Σ              Κύριοι με την επιστολή μας αυτή θέλουμε  να σας ενημερώσουμε για την απαράδεκτη 
                 συμπεριφορά του Γεν.αρχηγου βόλεϊ της ομάδας ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ κ.Καραχαλιου Σ.

Σήμερα Κυριακή 24/11/13 μετά το τέλος του αγώνα νεανίδων Α.Ε.ΡΕΝΤΗ – ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ και μετά από τις χειραψίες των αθλητριών και προπονητών-παραγόντων των δυο ομάδων εισήρθε στον αγωνιστικό χώρο ο κος Καραχαλιος ο οποίος μετά την διαμαρτυρία του στον Α’ Διαιτητή, διαλαλούσε δημόσια παρουσία πολλών μαρτύρων  μα πολλών μαρτύρων ότι η ομάδα μας στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΙΛΙΟ – Α.Ε.ΡΕΝΤΗ  πήρε χρήματα από την ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ με σκοπό να κερδίσουμε την ομάδα του (Ίλιο) για να καταλάβει την δεύτερη θέση η Ίριδα. Δηλαδή μείωνε την προσπάθεια της ομάδας μας στον συγκεκριμένο αγώνα και τις ηθικές της άξιες .
Αυτό είχε γίνει και μετά το τέλος του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – Α.Ε.ΡΕΝΤΗ,  διαλαλούσε δημόσια  στο γήπεδο του και στους υπευθύνους της ομάδας μας ότι η ομάδα μας (Α.Ε.ΡΕΝΤΗ) πήρε χρήματα από την ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ με σκοπό να κερδίσουμε την ομάδα του (Ίλιο) για να καταλάβει την δεύτερη θέση η Ίριδα. Δεν δώσαμε σημασία τότε γιατί καταλαβαίναμε τον μεγάλο πόνο του εκείνη την στιγμή γιατί  η ομάδα του έχασε  την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Α2.
Απορούμε όμως πως ένας παράγοντας ομάδας δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που έχασε η ομάδα του με 3-1 από την αντίπαλη ομάδα όταν και με ήττα 3-2 θα πήγαινε στα μπαράζ. Άλλωστε εάν έχει το βίντεο του αγώνα (ΤΟ ΕΧΕΙ) και το δει (ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ) θα καταλάβει . ΜΗΜΠΩΣ δεν φταίνε συνέχεια οι άλλοι ? Απλά είναι τα πράγματα !!! Μήπως μπορεί να μας πει και για την ήττα της ομάδας του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του περσινού πρωταθλήματος από την δική μας με 3-2 ενώ κέρδιζε με 2-0 σετ  ποιος βρίσκεται από πίσω. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

Επίσης γιατί λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – Α.Ε.ΡΕΝΤΗ (1-) έστειλε μια επιστολή η Διοίκηση της ομάδας ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ με υπογραφές Πρόεδρου και Γεν. Γραμματέα στην ΕΣΠΕΔΑ (μαζί με ένα dvd) που θεωρούσε υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του τον πρώτο Διαιτητή. Αυτό είναι μια αντίδραση που κατά καιρούς έχουν κάνει αρκετά σωματεία συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Αλλά μέχρι εκεί. Άρα η Διοίκηση της ομάδας του έχει διαφορετική άποψη για τα αίτια της ήττας τους από τον κ. Καραχαλιο.
Σήμερα 24/11/13 όμως ο ίδιος επέμενε και συνέχιζε να το λέει ότι έτσι έγιναν τα γεγονότα και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι όλη η ΕΣΠΕΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ότι έχει αποδείξεις και εάν μιλήσει θα κάψει πολλούς. Τα γεγονότα αυτά έλαβαν χώρα α) μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου για άλλη μια φορά πήγε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές και τον πλησίασε άνθρωπος της ομάδας μας  και του είπε ‘’τι διαμαρτύρεσαι, έγινε ένας ωραίος αγώνας κέρδισες δίκαια, τελείωσε’’ και άρχισε τις παραπάνω γνώστες του συκοφαντίες και β) εκτός του κλειστού γυμναστηρίου σε μέλη της ομάδας μας παρουσία και πολλών άλλων ανθρώπων των οποίων έχουμε κρατήσει τα ονόματα.
Όπως καταλαβαίνεται η ομάδα μας δεν μπορεί να το αφήσει αυτό χωρίς απάντηση. Τον προκαλούμε να καταθέσει τις αποδείξεις δημόσια σε οποιοδήποτε έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο κάνει κέφι που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα του γιατί κ. Καραχαλιο ‘’οι τσάμπα μάγκες δεν περνούν σε μας’’ και φυσικά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλες αυτές τις ψευδείς κατηγορίες που εμπλέκουν την ομάδα μας και φυσικά την ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ στην οποία θα κοινοποιήσουμε αυτήν την επιστολή όπως επίσης στην ΕΣΠΕΔΑ αλλά και στην Διοίκηση της ομάδας του Ιλίου – προπονητή, αθλήτριες με τους-τις  οποίους-οίες ειλικρινά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Η ‘’αντιπαλότητα ’’ μας είναι μόνο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Τέλος  όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε ποτέ αναφερθεί  με κακούς και απρεπείς χαρακτηρισμούς σε παράγοντες ,προπονητές, αθλητές-τριες και φιλάθλους άλλων ομάδων. Τιμούμε όλα τα σωματεία.
Διαφορετικά επιφυλασόμεθα κάθε νομίμου δικαιώματος μας γιατί με την δική μας ηθική δεν μπορεί να παίζει κάνεις.

Σημ 1: Η επιστολή αναφέρεται μόνο στην απαράδεκτη για άλλη μια φορά συμπεριφορά του κυρίου Καραχαλιου προς την ομάδα μας. Δεν έχει να κάνει με την υπόλοιπη ομάδα του ΙΛΙΟΥ (Διοίκηση, προπονητή, αθλήτριες, φιλάθλους) οι οποίοι ήταν άψογοι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκτός και φυσικά η νίκη της αντιπάλου ομάδας ήταν δίκαιη.
Σημ : Περιμένουμε για το παραπάνω θέμα να πάρει θέση και η ΕΣΠΕΔΑ με επιστολή της.

Ο ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ
                                                       Α. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.