Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Με χρώματα, παραμύθια και πολύ κέφι υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα τα παιδιά του Δήμου

Με χρώματα, παραμύθια και πολύ κέφι υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα τα παιδιά του ΔήμουΣτο κόσμο του τραγουδιού , της μουσικής και του παραμυθιού «ταξίδεψαν» τα παιδιά που βρέθηκαν το Σάββατο στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη μου». Η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου υποδέχθηκε τον κόσμο με κάλαντα και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Ορχήστρα των Ανέμων η οποία αποτελείται από μαθητές έως 12 χρονών του τμήματος Orff του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Στο χώρο τους περίμενε ο Άη Βασίλης ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και άνοιξε το σάκο του για να τους μοιράσει γλυκά. Στο φουσκωτό σπιτάκι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης απασχολήθηκαν δημιουργικά ακούγοντας χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης. Γνώρισαν τον Παραμυθά και «πέταξαν» μαζί του με τη βοήθεια της μάγισσας Κλο-Κλο. Ακόμη ζωγράφισαν στολίδια για το δέντρο τους, παίζοντας με τις μπογιές και τα χρώματα υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών του τμήματος παιδικής ζωγραφικής του Δήμου.
Τα φουσκωτά παιχνίδια που είχαν στηθεί είχαν την τιμητική τους και τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν και να γελάνε με την ψυχή τους. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι χρόνια είχαν να ζήσουν τέτοια γιορτή τα παιδιά της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.