Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Νέα ήττα για τις μικρές μας αθλήτριες (κορασίδες) στον εντός έδρας αγώνα της 5 αγωνιστικής του Α' ομίλου από την ομάδα (φαβορί για την πρώτη θέση) του Πανιωνίου με 0-3 σετ (14-25, 18-25, 15-25).
Ξέρετε αυτό που με ενοχλεί δεν είναι η ήττα γιατί στον αθλητισμό όλα είναι πιθανά αλλά όταν οι αθλήτριες μας (όχι όλες) δεν αποδίδουν αυτό που πραγματικά αξίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στις προπονήσεις τις θαυμάζεις γι' αυτό που βλέπεις και όταν πηγαίνουν για παιχνίδι και σφυρίξει ο διαιτητής τις βλέπεις και λες ''τώρα ξεκίνησαν το βόλεϊ'. Η ψυχολογία τους είναι στο μηδέν και φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα εκτός από τους πόντους που σου παίρνει ο αντίπαλος να κάνουν και πολλά λάθη αβίαστα και συνεχόμενα. Το άθλημα που υπηρετούν εκτός από γνώση του αντικείμενου την οποία έχουν για το επίπεδο που αγωνίζονται χρειάζεται επιπλέον μυαλό, πάθος, γρήγορες αποφάσεις (πρωτοβουλία) και τέλος όταν τελειώνει το παιχνίδι και γυρίζουν στο σπίτι τους έστω για μισή ώρα να έχουν ένα προβληματισμό για το τι έκαναν σήμερα στον αγώνα.
Πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών Δρεμετσικα Γ. και Γιαννακοπουλου Α.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: (ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Γ.) ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΛΑΜΤΣΕΛΑΡΙ ΕΛΕΝΗ, ΡΑΚΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΟΥΤΑΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΟΡΔΟΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ βιβλιοπωλειο χαρτικα γραφικη υλη σχολικα φωτοτυπιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.