Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ

Νίκη για τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας εντός έδρας στο τέταρτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με την ομάδα του Φοίνικα με 3-1 σετ (28-26, 25-14, 22-25, 28-26).
Οι αθλήτριες μας έδειξαν απέναντι στην αντίπαλη ομάδα του Φοίνικα πάλι αρκετά καλά στοιχεία κυρίως στον αμυντικό τομέα αν και σε μερικές στιγμές παρασύρθηκαν από την σιγουριά της νίκης με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν και να κάνουν αρκετά λάθη στο 3 και 4 σετ. Δεν γίνεται να κερδίζεις το πρώτο σετ δύσκολα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι η πάντα καλή και υπολογίσιμη ομάδα του Φοίνικα, το δεύτερο σετ περίπατο και σε εκείνο το σημείο να λες ''α εντάξει τελείωσε το παιχνίδι '' και να χαλαρώνεις. Ποιο είναι το αποτέλεσμα ; Να χάνεις το 3 σετ από δικά σου λάθη τα οποία συνεχίστηκαν και στο 4 σετ γιατί η ψυχολογία είχε αλλάξει μεριά αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και τελικά πήραμε το τρίποντο.
Όλες οι αθλήτριες μας είχαν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα κυρίως στην Ζωρζου (Δ) και μετά στις Νασκιντασβιλι (Λ), Τριανταφυλλιδου (Κ), Χριστοφη (Κ), Φικαι (Α) και Νικολακη (Π). Τέλος για τις Παλι (Α) και Κ ολυαρδου Μ. (Κ) θα πω μόνο ότι οι ίδιες αδικούν τους εαυτούς τους και εάν αποφασίσουν να παίξουν βόλεϊ θα είναι οι καλύτερες της κατηγορίας μας. Μπράβο και στον προπονητή μας Μενδρινο Γ. που έχει γίνει ένα με την ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να τις κάνει ακόμη καλύτερες.
Καλή η διαιτησία του κ. Δευτεριγου Ε. και του κ. Σαχινιδη Γ. Γραμματεία ο Πρέκας Α.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ (Μενδρινος), Τριανταφυλλιδου,Πάλι, Ζωρζου, Νικολάκη, Νασκιντασβιλι, Κολυαρδου Μ, Φικάι, Παπουτσιαν, Χριστοφη, Κολυαρδου Ο., Καραπιπερη, Θηραίου .

Αποτελέσματα
ΑΟΦΠορφύρας - ΑΟΝ Αργυρούπολη 3-0
Α.Ε.Ρέντη- ΑΣ Φοίνικας 3-1
ΑΟ Θρίαμβος - Πειραικός Συνδεσμος 0-3
ΟΦΑ Απολλώνιος - ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης 0-3
ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΓΣ Ηλιούπολης 1-3
ΑΟΠ Μοσχάτο - ΑΟ Αιγάλεω 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΓΣ Ηλιούπολης 12
2.ΑΟΦΠορφύρας 12
3.Α.Ε.Ρέντη 9
4.Πειραικός Συνδεσμος 9
5.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 6
6.ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης 6
7.ΑΟΠ Μοσχάτο 6
8.ΑΣ Φοίνικας 4
9.ΑΟ Θρίαμβος 3
10.ΑΟ Αιγάλεω 3
11.ΟΦΑ Απολλώνιος 2
12.ΑΟΝ Αργυρούπολη 0

ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φλέμινγκ 47 & Παύλου Μελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.