Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ !!! ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ


Μετά τα 100.000 ευρώ μετρητά, ζεστό χρήμα, που έδωσε στην εφορία έναντι του χρέους των 540.000 Ευρώ της διοίκησης που ο ίδιος ήταν Ειδικός Γραμματέας, για να αποφύγει τώρα τυχόν προσωπικές ευθύνες ως Πρόεδρος, σήμερα ήρθαν τα επόμενα 100.000 Ευρώ.
Όπως διαβάσαμε στις εφημερίδες και το site της ΕΟΠΕ, ο ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Πρόεδρος υποσχέθηκε χτες στους διεθνείς, 100.000 Ευρώ πριμ πρόκρισης στα Τελικά των Πανευρωπαϊκών!
Και αυτό έγινε, αφού επί διοίκησης Προσαλίκα διαφωνούσε με την ιδέα των πριμ λέγοντας ότι οι παίκτες έχουν υποχρέωση να παίζουν στην Εθνική ομάδα και αφού τελευταία στην κοινή Διοίκηση είχε συμφωνήσει να εξοφληθεί το προηγούμενο πριμ αλλά να μην δοθεί κανένα καινούργιο πριμ, γιατί οι παίκτες πρέπει σε δύσκολες εποχές να παίζουν για την φανέλα και μόνον!!!
Το δε ακόμα μεγαλύτερο απίστευτο, είναι ότι υποσχέθηκε αυτό το εξωπραγματικό για τις μέρες μας πριμ ενώ ο προκάτοχός του Μελισσουργός, είχε συμφωνήσει, παρουσία του Στουραϊτη και της Τουρσούγκα, με τον Νίκο Ρουμελιώτη, για πριμ 36.000 Ευρώ !!!!!!!!!!!!
Έδωσε δηλαδή ο αθεόφοβος 64.000 Ευρώ (περισσότερο από το 5% των παλαιών χρεών της ΕΟΠΕ προς τα Σωματεία), χωρίς να είναι απαραίτητο και χωρίς καν να του ζητηθεί!!!!
Για πονηρευτείτε λίγο όλοι !!!!!!!!!!!
Και σε τελική ανάλυση πως το υποσχέθηκε;
Με τίνος την έγκριση;
Διότι από το ΔΣ μόλις 4 μέρες πριν, δεν εγκρίθηκε, ούτε ανακοινώθηκε τίποτα τέτοιο!!!
Αχιλλέας πίνει! Αχιλλέας κερνάει!!!
Και μάλιστα, αυτό έγινε παρουσία του κατά τ’ άλλα συμπαθούς, αλλά δυστυχώς μάλλον αφελούς Γ.Γ. Παναγιώτη Σιδέρη, τον οποίο θεωρούμε σοβαρό, και περιμένουμε να δούμε πόσο θα αντέξει να τον εκθέτει ο Αχιλλέας πριν παραιτηθεί!!! Περιμένετε!
Και πως υποσχέθηκε αυτό το πριμ, όταν ακόμα χρωστάει το προηγούμενο;
Να είστε βέβαιοι ότι αν οι διεθνείς είχαν εισπράξει τώρα το προηγούμενο πριν και ήξεραν ότι θα εισέπρατταν τα 36.000 Ευρώ που είχε συμφωνήσει ο Μελισσουργός, θα είχαν φτερά στα πόδια τους!!!
Οι διεθνείς δεν παίζουν για τα λεφτά! Απλά λογικό είναι να καλύπτονται τα έξοδά τους για τις προπονήσεις, και να αναγνωρίζεται στο ελάχιστο η προσπάθειά τους!
Αλλά ο Αχιλλέας υπόσχεται ότι γουστάρει, και πληρώνει ότι γουστάρει!
Στην υγεία των κορόιδων Σωματείων!!!
Ο Εθνικάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.