Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ζυγός (23/9-22/10)

Γενικά
Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις και πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με την χαλαρότητα να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.
Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

Οικονομικές

Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.