Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μία γυναίκα του βόλεϊ θα παρουσιάσει την γιορτή της Α1

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα είναι η παρουσιάστρια της γιορτής του γυναικείου βόλεϊ που θα γίνει την Δευτέρα (19:30) στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100). Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και παρουσίαση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών για τη σεζόν 2010-2011.

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι και άνθρωπος του βόλεϊ.

Ασχολήθηκε με το άθλημα στο λύκειο, αλλά η καριέρα και η οικογένεια ποτέ δεν της επέτρεψαν να αξιοποιήσει τα φυσικά προσόντα και το ταλέντο της. Ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στην ομάδα Ανατόλια, όταν αυτή συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια παίζει συστηματικά μπιτς βόλεϊ. Επίσης, πέρυσι έφτασε να δηλώσει συμμετοχή στην Α1 γυναικών ως απόφοιτη του Κολλεγίου Ανατόλια!

Εξάλλου, η ίδια σε συνέντευξή της στο περιδικό της Ε.Ο.ΠΕ. είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Λατρεύω το βόλεϊ. Είναι η επιτομή του ομαδικού αθλήματος, πολύ εγκεφαλικό. Σου δίνει την ελευθερία να κινηθείς χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους αντιπάλους. Είναι ένα πολιτισμένο σπορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.