Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-2 (κορασίδες Β')

Με νίκη συνέχισε την φετινή αγωνιστική χρονιά το τμήμα μας Κορασίδες Β' στον εντός έδρας  αγώνα που έγινε το Σάββατο απόγευμα με αντίπαλο την ομάδα  ΑΟ Θρίαμβος με 3-2 σετ. Τα πιτσιρίκια μας έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο 1ο σετ αφού το 24-8 το έκαναν 25- 21. Τα επόμενα 2 σετ τα πήρε η ομάδα του Θριάμβου αφού είχε αλλάξει η ψυχολογία και φτάνουμε στα επόμενα 2 σετ, 4ο και 5ο όπου κατάλαβαν οι αθλήτριες μας οτι μπορούσαν να τα κερδίσουν αρκεί αγωνιζόντουσαν όπως στο 1ο σετ μέχρι το 24-8, κάτι που και έκαναν.Είχα γράψει στην ανάρτηση του 1ου αγώνα αυτής της ομάδας ''Το μόνο κέρδος μας από αυτή την συμμετοχή μας είναι η εμπειρία που θα αποκτήσουν σε αυτό το πρωτάθλημα των Κορασίδων Β' για να την αξιοποιήσουν όσο μπορούν στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων όπου θα συμμετέχουν σύμφωνα με την ηλικία τους.'' Αυτή η αλλαγή αγωνιστικής ψυχολογίας των αθλητριών στον αγώνα μόνο εμπειρίες τους έδωσε ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. 
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για το θέαμα που πρόσφεραν  και βέβαια συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη . Μπράβο.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ. Παπανικολάου (προπονητής), Γεωργίου, Νικολακάκου, Μπινίσκου, Καλαμπούρα, Βόγκλη, Διβόλη, Κατσικαρέλη, Κραμμύδα, Μπίλλα, Τσερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.