Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-0 (κορασίδες Α')

Με ήττα συνέχισε το τμήμα μας Κορασίδες Α' στον εκτός έδρας  αγώνα που έγινε χθες μεσημέρι με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης με 3-0 σετ (25-21, 25-17, 25-20)..Είχα γράψει στην ανάλυση του 1ου αγώνα ''Συμπέρασμα, όχι ευχάριστη αρχή αλλά τέλος ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να μπαίνουν σε κάθε αγώνα με πείσμα για την νίκη, ανεξαρτήτως αυτή εάν έρθει η όχι. Παίζοντας αυτό που μπορούν σιγά σιγά θα φέρει και τα αποτελέσματα τα οποία για φέτος δεν μας αφορούν και τόσο. Φέτος αρχίζουμε από την αρχή μια νέα προσπάθεια με μια πολύ καινούργια ομάδα τόσο σε εμπειρία όσο και σε ηλικία.''Η παρουσία μας λοιπόν σε αυτό το 2ο αγώνα ήταν καλύτερη (πολύ καλή πρώτη μπάλα, περισσότερος ενθουσιασμός),  αλλά όχι αρκετή (κακή διαχείριση φάσεων και λάθη στα τελειώματα), απέναντι σε ένα αντίπαλο αρκετά πιο καλό από εμάς και πιο δεμένο αγωνιστικά. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά στις προπονήσεις.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων και βέβαια συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης για την δίκαιη νίκη της.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ. Παπανικολάου (προπονητής), Κεσισίδου, Γρετού, Σκαλτσή, Μπουγά, Μπάρδη, Καραφαντη, Χριστοδουλάκου, Βακαλίδη, Γιανούτσου , Γαλιατσου. 
Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Κολοκυθάς) : Κοντολέων Κατερίνα (αρχηγός), Ζησούλη Ευαγγελία, Κοτρότσιου Βικτώρια, Κοβάλσκι Σοφία, Κρανιά Μαριαλένα,Τρίκα Χριστίνα, Παγανέλη Φωτεινή, Ταταράκη Ελβίρα, Ναλμπαντίδου Κατερίνα, Φώκου Άννα (λ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.