Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΕΣΠΕΡΟΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-0 (κορασίδες Α')

Με ήττα ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική χρονιά το τμήμα μας Κορασίδες Α' στον εκτός έδρας  αγώνα που έγινε χθες μεσημέρι με αντίπαλο την ομάδα του Έσπερου με 3-0 σετ (25-12, 25-21,26-24). Η ομάδα μας μπήκε πολύ φοβισμένα στο πρώτο σετ και άρχισε σιγά σιγά να κάνει αυτό που γνωρίζει από τα μισά του 2ου σετ με αποκορύφωμα το 3ο σετ όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συμπέρασμα, όχι ευχάριστη αρχή αλλά τέλος ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να μπαίνουν σε κάθε αγώνα με πείσμα για την νίκη ανεξαρτήτως αυτή εάν έρθει η όχι. Παίζοντας αυτό που μπορούν σιγά σιγά θα φέρει και τα αποτελέσματα τα οποία για φέτος δεν μας αφορούν και τόσο. Φέτος αρχίζουμε από την αρχή μια νέα προσπάθεια με μια πολύ καινούργια ομάδα τόσο σε εμπειρία όσο και σε ηλικία.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για το θέαμα που πρόσφεραν σε ένα γεμάτο γήπεδο και βέβαια συγχαρητήρια στην ομάδα του Έσπερου  για την νίκη της, μιας  ομάδας πολύ πιο έμπειρης από την δική μας, Μπράβο.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ. Παπανικολάου (προπονητής), Κεσισίδου, Γρετού, Σκαλτσή, Μπουγά, Μπάρδη, Καραφαντη, Χριστοδουλάκου, Βακαλίδη, Γιανούτσου , Γαλιατσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.