Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-2 (κορασίδες Β')

Με ήττα ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική χρονιά το τμήμα μας Κορασίδες Β' στον εκτός έδρας  αγώνα που έγινε χθες μεσημέρι με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης με 3-2 σετ (25-20, 25-17, 20-25,18-25, 15-7). Τα πιτσιρίκια μας (οι Παγκορασίδες Α' ουσιαστικά, ηλικιακά είναι από το 2002 και το 2003) με την πάροδο του χρόνου στο χθεσινό αγώνα έδειξαν και αυτά ότι μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω έχοντας απέναντι τους μια πιο έμπειρη ομάδα. Είναι μια ομάδα του προπονητή μας Μιχάλη Παπανικολάου που τους μαθαίνει τις δεξιότητες του αθλήματος. Το μόνο κέρδος μας από αυτή την συμμετοχή μας είναι η εμπειρία που θα αποκτήσουν σε αυτό το πρωτάθλημα των Κορασίδων Β' για να την αξιοποιήσουν όσο μπορούν στο πρωτάθλημα των Παγκορασιδων όπου θα συμμετέχουν σύμφωνα με την ηλικία τους.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για το θέαμα που πρόσφεραν  και βέβαια συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης για την νίκη της. Μπράβο.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ. Παπανικολάου (προπονητής), Γεωργίου, Νικολακάκου, Μπινίσκου, Καλαμπούρα, Βόγκλη, Διβόλη, Κατσικαρέλη, Κραμμύδα, Μπίλλα, Τσερμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.