Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Α.Ε. Ρέντη - Πήγασος: 3 - 1 (Φιλικό)

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτηση αφήνουμε πίσω μας το πρωτάθλημα, τις ήττες, τις νίκες και γενικότερα τις εμφανίσεις μας και ξεκινήσαμε ήδη το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που προβλέπεται εξίσου δύσκολη.
Στα πλαίσια του σχεδιασμού αυτού είναι δεδομένη η δοκιμή νέων αθλητριών προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση έτσι ώστε να προχωρήσει ή όχι η όποια συνεργασία. Από την άλλη πλευρά τα φιλικά δίνουν ένα κίνητρο για αγωνιστική παρουσία στις αθλήτριες μας έτσι ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τις προπονήσεις οι οποίες δεν έχουν πλέον την ίδια ένταση.
Με το σκεπτικό αυτό, έγινε την Τετάρτη 30-4-2014 φιλικός αγώνας με την ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου. Φυσικά και δεν μπορούμε να μιλάμε για συμπεράσματα. Για την ιστορία και μόνο προηγήθηκε ο Πήγασος με 0-1 και η ομάδα μας κέρδισε τα τρία επόμενα με τελικό σκορ 3-1.
Θα γίνουν και άλλοι φιλικοί αγώνες προκειμένου να γίνουν και άλλες δοκιμές και φυσικά οι κατάλληλες προσθήκες ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσουν κάποιες αθλήτριες από το υπάρχον ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.