Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 2-3 (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ)

Χθες Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Μίλωνα Β. της Νέας Σμύρνης η ομάδα γυναικών μας (τμήμα που αποτελείται από γυναίκες που δεν έχουν δελτίο σε ομάδες) και συμμετέχει στο τουρνουά ερασιτεχνών αθλητριών της ΕΣΠΕΔΑ, στο τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και συνέχισε τις νίκες με αντίπαλο την  αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΝΣ Μίλωνα με 3-2 σετ. Ήταν πραγματικά ένας εξαίσιος αγώνας μεταξύ δυο καλών ομάδων με πραγματικά ωραίες φάσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΝΣ Μίλωνα για την προσπάθεια της και στην ομάδα μας για την δίκαιη νίκη της που την φέρνει στην πρώτη θέση του τουρνουά. Βέβαια το τι θέση θα πάρουμε εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα ΓΣΣ Πανιωνίου - ΣΥΔΠΕ.
Το σίγουρο είναι ότι είμαστε τετράδα και συνεχίζουμε στην διασκέδαση και την χαρά που μας δίνει αυτό το τουρνουά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

 
Α.Ε. Ρέντη: Τάσος Νικολάκης.Γιώργος Νικολακάκος (προπονητές),  Κίκου Σ., Κουτρουμπά Ε., Μητροσύλη Ε., Δροσινού Π., Κεσισίδου Σ., Παντολέων Ε., Τσαπούρη Ε., Ξενάκη Σ., Κόλλια Α., Βαλσαμίδου Δ., Πανώρη Β., Παπαιακώβου Α., Σμυρλόγλου Δ., Ακζιώτη Μ., Κρεμμύδα Β., Βασιλείου Ο., Μαλεβίτη Ε., Κασάι Μ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες)

1.Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 14
2.ΣΥΔΠΕ  12 (5 αγώνες)
3.ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 12
4.ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  8
5.ΓΣΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  8 (5 αγώνες)
6.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VOLLEY 4
7.SAP HELLAS  2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.