Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αναβάλλεται το 2ο Mini Volley Festival λόγω καιρικών φαινομένων!

Λόγω της αστάθειας που θα παρουσιάσει ο καιρός στην Αττική, αλλά και των προαναγγελθέντων ακραίων καιρικών φαινομένων το προσεχές τριήμερο, η ΕΟΠΕ ενημερώνει οτι 2ο Mini Volley Festival που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαΐου στο Καλλιμάρμαρο αναβάλλεται, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των παιδιών. 

Κατανοούμε την αναστροφή του ενθουσιασμού χιλιάδων παιδιών και γονιών να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή βόλεϊ της Ευρώπης και μάλιστα εντός του ιστορικότερου αθλητικού χώρου του κόσμου. 

Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις εργασίες προετοιμασίας και κυρίως η αμφιβολία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν πριν και κατά τη διάρκεια του ορισθέντος event τη στιγμή που περισσότερα από 1600 παιδιά θα βρίσκονται εντός της αρένας του Σταδίου μας υποχρεώνουν να ορίσουμε εκ νέου τους αγώνες μας.

Έτσι μετά από συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το 2ο Mini Volley Festival μεταφέρεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου με την υπόσχεση να είναι ακόμα πιο συναρπαστικές οι εκπλήξεις που θα προσφέρουμε στα παιδιά μας.


Πηγή ΕΟΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.