Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Α.Ο. Σαρωνικός - Α.Ε. Ρέντη: 3 - 0 (Παγκορασίδες)



Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης των παγκορασίδων, είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μέχρι το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού, την Αίγινα. Αγωνιστήκαμε με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Σαρωνικός. Έγινε ένας αγώνας με αρκετές καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Τα παιδιά και των δύο ομάδων ευχαριστήθηκαν τον αγώνα διδάσκοντας την άμιλλα τόσο με το ήθος όσο και με τη συμπεριφορά τους. Για την ιστορία το σκορ ήταν 3-0 (25-15, 25-19, 25-13).

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του αγώνα διοργανώσαμε και ημερήσια εκδρομή στην οποία συμμετείχαν 50 περίπου άτομα τα οποία παρακολούθησαν και τον αγώνα ενθάρρυνοντας τα παιδιά με το χειροκρότημα τους.   Μάλιστα σε κάποιο σημείο νομίζαμε ότι ο αγώνας ήταν εντός έδρας. 

Στο περιθώριο της συνάντησης είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τους καταπληκτικούς, από κάθε άποψη,  ανθρώπους της τοπικής ομάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το άθλημα που υπηρετούμε και τα δύο σωματεία. Η δουλειά που γίνεται εκεί είναι καταπληκτική και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Ο. Σαρωνικός  για τη φιλοξενία τους και ιδιαίτερα τον κ. Νικολούζο Στάθη ο οποίος έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για  να νιώθουμε πολύ άνετα και να μη μας λείψει το παραμικρό.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Νεστορίδη και Δρακοπούλου.

Α.Ο. Σαρωνικός: Καμπερίδης Κ. (Προπονητής), Λάκκου Κ., Κλέλλη Α., Σταθοπούλου Χ., Καλαμάκη Μ., Λορέτζου Μ., Βιγιατζόγλου Ι., Τζινιέρη Ο., Βογιατζόγλου Αθ., Βογιατζόγλου Αρ., Τζώνη Α.
Α.Ε Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Ζαρουλέα Ι., Κρεμμύδα Μ., Λυχναρά Λ., Μαννέ Α., Γλυκοφρίδη Θ., Δενάρδου Χ., Κουκιά Α., Γκιόκα-Καραβιβέρη Η., Δήμα Η., Καραμαλέγκου Σ., Σταυροπούλου Α., Πετράκη Ι.

Ακολουθούν φωτογραφίες τόσο από την εκδρομή όσο και από τον αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.