Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-3

Σε ένα ακόμη παιχνίδι του περιφερειακού πρωταθλήματος γυναικών Β' Όμιλος ΕΣΠΕΔΑ η ομάδα μας γνώρισε εντός έδρας την ήττα, 9ατη στον δεύτερο γύρο και 14ρτη συνολικά  από την ομάδα του Ικαρου Καλλιθέας με 3-2 σετ. Ήταν το προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και την επόμενη και τελευταία αγωνιστική παίζουμε εκτός έδρας με το Ίλιο. Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά προδόθηκε από την επίθεση της, με πολλές επιθέσεις άουτ και όταν η μπάλα πήγαινε στον αντίπαλο κυρίως του δίναμε την μπάλα  σαν να παίζανε  οι δικές μας στην αυλή του σχολείου με τις συμμαθήτριες τους. Μιλάω για την βασική επτάδα της ομάδας μας.
Σταματώ εδώ γιατί εάν συνεχίσω θα πω πολλά και θα γίνω πραγματικά πολύ κακός.
Πρέπει όμως να αναφέρω την πολύ καλή λειτουργία αμυντικά της ομάδας μας (όλες ήταν πολύ καλές) και τις αθλήτριες που κατά την γνώμη μου συνολικά είχαν την καλύτερη απόδοση 1.Γιαβασοπουλου Έφη (πάσα που παίζει με την αξία της διαγώνιος και προσπαθεί πάρα πολύ) 2. Τριανταφυλλιδου Φωτεινή (κεντρική που ήταν η μόνη σίγουρη λύση στην επίθεση) και 3. Νικολάκη Ειρήνη (πάσα,άμυνα,επίθεση,μηχανάκι της ομάδας).
Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής),  Γιαβασοπούλου Ε., Καραπιπέρη Μ., Καφίρη Μ., Νικολάκη Ε., Σταυροπούλου Α., Σταυροπούλου Μ., Τριανταφυλλίδου Φ.,Φικάι Χ.Παπαϊωάννου Μ., Πετρακη Ιωαννα, Καστρή Κ.
Απουσιαζαν οι Πάλι Λ. (Α), Κολυαρδου Μ. (Κ-Δ) λογο τραυματισμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.