Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πρωτιά για 11χρονο κιθαρίστα από τη Νίκαια


Πρωτιά για 11χρονο κιθαρίστα από τη ΝίκαιαΤο Α' Βραβείο- Χρυσό Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ κέρδισε ο 11χρονος Ηλίας Μαστοράκης , μαθητής στην Α' Ανωτέρα τάξη του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, στον 36ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Διαγωνισμό «ΦΙΛΩΝΑ» στην Α' κατηγορία (έως και 13 ετών) στην Κιθάρα.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης είπε χαρακτηριστικά:
«Eίμαστε πολύ υπερήφανοι και συγκινημένοι που μαθητής του Ωδείου μας πήρε το Α' βραβείο σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον εντεκάχρονο Ηλία αλλά και στο διδακτικό προσωπικό του Ωδείου μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.
Σε μια δύσκολη οικονομική χρονιά, προσπαθούμε να διευρύνουμε τη λειτουργία του με νέα τμήματα, διατηρώντας υψηλά την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους μαθητές του και με κοινωνική ευαισθησία, εξακολουθούμε να έχουμε χαμηλά δίδακτρα -ανάμεσα στα πιο οικονομικά της χώρας».
Λίγα λόγια για το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη
Στα 24 χρόνια λειτουργίας του , το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (Καρακουλουξή 44, πλατεία Αγίου Νικολάου) εξακολουθεί να προσφέρει μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα, δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων - εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας. Αυτή τη χρονιά το Ωδείο απέκτησε τμήμα Μουσικολογίας, για την προετοιμασία των μαθητών στην εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα Μουσικών Σπουδών και δημιούργησε Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου.
Έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Οι καθηγητές του είναι εξαίρετοι μουσικοί και σολίστ με σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα και διδακτική εμπειρία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210-4913025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.