Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 1-3 (Γυναίκες)

Και οι 11 ήταν υπέροχες.
Αυτό ήταν το συμπέρασμα, παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας, για τα κορίτσια μας, τα οποία την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος νίκησαν την Ένωση Ιλίου μα σκορ 1-3 (24-26, 25-19, 20-25, 20-25).
Ήταν ένας αγώνας ο οποίος τα είχε όλα. Πάθος, πολύ ωραίες επιθέσεις, εξαιρετικές άμυνες και από τις δύο πλευρές, πείσμα και θέληση για την νίκη έτσι ώστε να κλείσει νικηφόρα η αγωνιστική περίοδος. Μια αγωνιστική περίοδος η οποία έμοιαζε με μαραθώνιο, ένα ταξίδι στο οποίο είχαμε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων. Χαρές, λύπες, στεναχώριες μα και ελπίδα. Ελπίδα για το μέλλον.
Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι μέσα στο γήπεδο τον αγώνα δεν τον κερδίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε οι φανέλες. Τον κερδίζουν αυτοί που πραγματικά θέλουν τη νίκη.Μέσα σε ένα γήπεδο "καμίνι" που κάποιοι νόμιζαν ότι με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις προς τις αθλήτριες μας, θα κατάφερναν να κάμψουν το ηθικό τους, πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο. Να τις πεισμώσουν και να κάνουν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια.
Δε μπορούμε να μπούμε σε ατομική κριτική διότι όλες ήταν υπέροχες. Από τη βασική εξάδα μέχρι και την τελευταία αναπληρωματική. Όλες έπαιξαν το δικό τους ρόλο στον αγώνα.
Συγχαρητήρια κορίτσια!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον προπονητή μας ο οποίος καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα του και δεν άφησε την παραμικρή λεπτομέρεια στη τύχη της.
Με το τέλος του πρωταθλήματος σηκώσαμε ήδη τα μανίκια μας για την επόμενη ημέρα. Ξεκινάμε το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με πολύ μεράκι και αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε.
Με λάθη και προς τις δύο ομάδες η διαιτησία των κκ Δευτερίγου, Αντωνόπουλου.

Α.Ε.Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής),  Τριανταφυλλίδου Φ., Νικολάκη Ε.(1996),Γιαβασοπούλου Ε., Σταυροπούλου Μ., Καραπιπέρη Μ.(1995), Καφίρη Μ.(1997), Φικάι Χ.,Παπαιωάννου Μ.(1994),Σταυροπούλου Α.(1998), Καστρή Κ(1997)., Πετράκη Ι.(1999).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.