Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Δ.Α.Σ. Δραπετσώνα (Γυναίκες)

Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α΄ Γυναικών η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Δραπετσώνας και ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα δυόμισι ωρών έχασε με σκορ 2-3.Ήταν πραγματικά ένας συναρπαστικός αγώνας, με “γεμάτα σετ” που δεν μπορούσε κανείς να προβλέψει ποιός θα είναι ο νικητής σε όποιο σημείο του και αν βρισκόταν, αφού η διακύμανση του σκορ ήταν πόντο με πόντο.
Η ομάδα της Δραπετσώνας ξεκίνησε τον αγώνα  με καλύτερη ψυχολογία, και εκμεταλλευόμενη τα λάθη μας σε συνδυασμό με την σταθερότητα της επικράτησε στο 1ο σετ με σκορ 21-25.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας, ξεκίνησε αποφασισμένη να δείξει ένα μέρος των αρετών της και στηριζόμενη τόσο στο τομέα της σωστής τακτικής στο σερβίς ,όσο και στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ και να το κατακτήσει με σκορ 25-14.
Το τρίτο και το τέταρτο σετ κινήθηκαν σε πολύ καλά αγωνιστικά επίπεδα με την κάθε ομάδα να κατακτά από ένα με το ίδιο σκορ (20-25, 25-20).
Στο 5ο και καθοριστικό σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ έως τα μέσα του. Από το σημείο που το σκορ ήταν 6-7 υπέρ της Δραπετσώνας ακολούθησαν  λανθασμένες ενέργειες από μεριά μας, οι οποίες δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Τελικό σκορ 08-15 και νίκη της Δραπετσώνας με 2-3.
Βέβαια λιγότερο θα σταθούμε στο  τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα και περισσότερο στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες μας. Γιατί άλλες φορές φεύγεις από το γήπεδο νικητής αλλά προβληματισμένος, και άλλοτε φεύγεις ηττημένος αλλά ικανοποιημένος.
Αυτό συνέβη χθες. Υπήρξε διάχυτο σε όλους μας  το αίσθημα της ικανοποίησης γιατί η ομάδα, μετά την πολύ κακή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα,  αγωνίστηκε με πάθος ανεξάρτητα εάν στο τέλος δεν ήρθε η νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.