Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Ε. Ρέντη: 3 - 0



Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής η γυναικεία μας  ομάδα έχασε με 3-0 σετ από την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω. Το Αιγάλεω σαφώς καλύτερο κέρδισε δίκαια μέσα σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα και σε αθλητικά πλαίσια. Μοναδική εξαίρεση τα ειρωνικά σχόλια κάποιου "φιλάθλου" προς ένα μέλος της αποστολής της ομάδας μας. Τα συγκεκριμένα σχόλια πιθανό να μην έγιναν αντιληπτά από  την ομάδα του Αιγάλεω η οποία μας φιλοξένησε άψογα, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα και πρέπει να την ευχαριστήσουμε γι'αυτό. Θα πρέπει να τονίσουμε προς το "φίλαθλο" αυτό, ότι η ομάδα του θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα πρωταθλήματα και δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν έχουμε να πούμε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από το ότι τέτοιοι αγώνες πρέπει να σηματοδοτούν τις εξελίξεις σε ένα τμήμα για την κάθαρση του και να λαμβάνονται από τώρα οι σωστές και χωρίς παρόρμηση αποφάσεις για την πρόοδο του.
'Όποιο και αν είναι το κόστος, πολλές φορές χρειάζεται να λειτουργείς ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά, γιατί πολύ απλά πρέπει να σώσεις το υγιές τμήμα ενός συνόλου.
Για την ώρα δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.