Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2013

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Κυριακή 24/02 πλατεία Παιδικής Στέγης - ώρα 11:00, εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα μέλη των ΚΑΠΗ.
Σάββατο 2/03 πλατεία Οσίας Ξένης - ώρα 11:00, εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής της Δ/νσης Πολιτισμού και λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.
Κυριακή 3/03 κεντρική πλατεία Ρέντη - ώρα 11:00, εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής της Δ/νσης Πολιτισμού, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν και πολλές δραστηριότητες.
Σάββατο 9/03 πλατεία Δ. Κουμπάκη - ώρα 11:00, παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν, πολλές δραστηριότητες, και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα μέλη των ΚΑΠΗ.Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας για τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη (Μπιχάκη 15) - ώρα 11:30 Έναρξη Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.
Κυριακή 10/03 κεντρική πλατεία Ρέντη - ώρα 11:00, εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου, παιχνίδια και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα μέλη των ΚΑΠΗ. - ώρα 18:00 Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού - διαγωνισμός καραόκε και αμέσως μετά συναυλία σε Rock ήχους από το Μουσικό Εργαστήρι του Δήμου.
Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ...και κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !
Πριν από τις παιδικές εκδηλώσεις, μικρές ομάδες καρναβαλιστών,με τη συνοδεία αρμάτων, θα ξεσηκώνουν τις γύρω γειτονιές !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.