Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο. Τράχωνες:0 - 3 (Παγκορασίδες)

Θα θέλαμε να ζητήσουμε για μια ακόμα φορά συγγνώμη από τις φίλες και τους φίλους μας για την καθυστέρηση του σχολιασμού των αγώνων η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει αναγκαστικά να ιεραρχηθούν οι  υποχρεώσεις.
Στα πλαίσια διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-3.
Το αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό αν σκεφτούμε ότι από την μία μεριά υπήρχε μία ομάδα με χαρακτηριστικά συνοχής, έγκαιρης αντίδρασης στην μπάλα και γενικότερα μιας  εικόνας που δήλωνε ότι τα κορίτσια του Α.Ο.Τραχώνων είχαν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις.
Από την άλλη μεριά υπήρχε η ομάδα μας, η οποία  φέτος μέσα από αυτούς τους αγώνες προσπαθεί να αποκτήσει εμπειρίες, μια ομάδα της οποίας οι αθλήτριες ακόμα ότι αντιμετωπίζουν κάθε Σαββατοκύριακο τους φαίνεται πρωτόγνωρο αλλά αληθινό.
Βλέπεις στα μάτια τους αυτό το αίσθημα της έκπληξης, της αμηχανίας, σε κάθε λάθος ή σε κάθε αμφισβητούμενη μπάλα, αλλά μπορείς και να διακρίνεις μέσα από τα δάκρυα τους κάθε φορά που χάνουν,το δικαιολογημένο άγχος τους, και την υπερβολική επιθυμία τους να αποδείξουν ότι και αυτά μπορούν και αξίζουν.
Η αίσθηση που έχουμε είναι ότι,η δουλειά πιάνει τόπο, ότι η προσπάθεια μας έχει αντίκρυσμα και ότι τελικά αυτά τα κορίτσια κάποια στιγμή θα διακριθούν ως ομάδα  και η επιτυχία τους αυτή θα βάλει  τις βάσεις για να γεννηθούν οι επόμενες φουρνιές  των αθλητριών μας  με τα απαραίτητα και αναγκαία συστατικά που χρειάζονται για να πρωταγωνιστείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.