Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε κανένα δημότη.

Συγκεκριμένα το ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου είναι το εξής:

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι στο πλευρό των δημοτών του καθώς και σε κάθε κινητοποίησή τους. Στο ισόγειο του Δήμου λειτουργεί γραφείο εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών για την πληρωμή μόνον του ρεύματος και των δημοτικών τελών (μέσω ΑΤΜ) και στο μάζεμα των δικαιολογητικών για ασφαλιστικά μέτρα κατά του χαρατσιού.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη «η επιβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας μέσω της ΔΕΗ είναι μέτρο άδικο γιατί αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τον μικροϊδιοκτήτη με τον μεγαλοϊδιοκτήτη. Είναι μέτρο ιδιαίτερα δυσβάστακτο, σε περιοχές όπως η δική μας, με φτωχούς ανθρώπους και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερους άνεργους. Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και γενικά δημότες μας που χειμάζονται με τον χειρότερο τρόπο από την κρίση αυτή. Είναι ηθικά και πολιτικά ανάλγητο να κόβεται το ρεύμα σε αναξιοπαθούντες πολίτες μας μέσα στο χειμώνα, που ήδη έχει φτάσει».

Για το λόγο αυτό, αλλά και για τον καλύτερο χειρισμό της υπόθεσης, ο Δήμος, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά διοργανώνει συζήτηση και καλεί όλους τους δημότες του για περισσότερες οδηγίες την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 5 τ΄ απόγευμα στο Δημαρχείο της Νίκαιας (Π। Τσαλδάρη 10).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.